Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mihez kezdtek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mihez kezdtek olyan srácokkal, akiknek többet jelent az autójuk vagy háziállatuk, mint a párjuk?

Figyelt kérdés

2016. jan. 7. 12:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmihez nem kezdek, hagyom a boldog kis életébe.
2016. jan. 7. 12:38
 2/10 anonim ***** válasza:
És ti miért kezdetek olyan nőkkel akik bántanak benneteket?
2016. jan. 7. 12:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted, hogy többet jelent?

Ha állata van, akkor tényleg rohannia kell haza, sétáltatni, etetni. Egy kis élet függ az övétől, nem élhet vissza az állat bizalmával, szeretetével. A barátom is nehezen viselte az elején, hogy igen, rohannom kell haza, csak az utolsó séta után mehetek át este, és hajnalba mennem kell haza. Ha választás elé állított volna, elhagytam volna. A kutyám, akit én vettem én választottam, én neveltem és velem él, nem adom menhelyre, se vissza a tenyésztőjéhez. Ha erre korlátozódik, hogy "fontosabb", akkor azt a párnak kell megértenie.

Az autóra érdemben nem tudok válaszolni, tekintve, hogy az egy tárgy, ami az embert szolgálja az én világlátásomban. Ha napi 2 órát vezetne, 6-ban meg polírozgatná, akkor leülnék vele beszélgetni, de annak örülnék, hogy van hobbija. Természetesen, próbálnék kompromisszumot kötni, ha nem sikerül, akkor pedig elhagynám.

2016. jan. 7. 12:46
 4/10 anonim ***** válasza:

3sal értek eggyet.

N/24

2016. jan. 7. 12:53
 5/10 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kezdek vele semmit. Randizzon az autójával, ne velem :D
2016. jan. 7. 13:18
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
Érdekes ha van kutyátok az mindennél fontosabb de ha nekünk autónk az számotokra semmit nem jelent és elhagynátok... Ha ilyen barátnőm lenne juszt azért is többet foglalkoznék az utómmal. Az nem gond ha kutyát tart és elviszi sétálni gondozza törődik mint ha a gyereke lenne ezzel nincs gond de ha nektek az gond ha egy férfi törődik az autólyával akkor inkább menjetek is :) sajnálom hogy hangot adtam nem tetszésemnek de ilyen vagyok és kapcsolatba is ugyanúgy megmondom... És persze ha megmondják akkor elgondolkozok rajta és ha ő változtat én is változtatok ha csak bennem van a hiba akkor én változtatok rajta de előttem szólók nem fer gondolkozása kicsit felpörgetett
2016. jan. 7. 13:57
 7/10 Sunshinedoll ***** válasza:
#6 ilyen barátnőd nem lesz, mert az ilyeneknek nem kellesz :D
2016. jan. 7. 14:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem pasi létemre is gond, ha egy férfi törődik az "autólyával"- Hasogassa a fülemet.
2016. jan. 8. 17:37
 9/10 anonim ***** válasza:
A füledet hasogatja? Komolyan nem tudsz másba belekötni? :D komolyan egy külföldit fikázol mert eltévesztette a j-t? És hogyan hasogatja a füledet mikor olvasod? Nem tudom nekem valahogy mindkettő j-nek hangzik... Ez egy kapuva barátom ;)
2016. jan. 8. 18:41
 10/10 anonim ***** válasza:

A kettes vagyok, de azért köszi:)

Egyek bent az autó jobban meg is éri mint egy párkapcsolat, azzal nem fogsz befürödni:)

2016. jan. 9. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!