Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mihez kezdtek olyan srácokkal, akiknek többet jelent az autójuk vagy háziállatuk, mint a párjuk?
Hogy érted, hogy többet jelent?
Ha állata van, akkor tényleg rohannia kell haza, sétáltatni, etetni. Egy kis élet függ az övétől, nem élhet vissza az állat bizalmával, szeretetével. A barátom is nehezen viselte az elején, hogy igen, rohannom kell haza, csak az utolsó séta után mehetek át este, és hajnalba mennem kell haza. Ha választás elé állított volna, elhagytam volna. A kutyám, akit én vettem én választottam, én neveltem és velem él, nem adom menhelyre, se vissza a tenyésztőjéhez. Ha erre korlátozódik, hogy "fontosabb", akkor azt a párnak kell megértenie.
Az autóra érdemben nem tudok válaszolni, tekintve, hogy az egy tárgy, ami az embert szolgálja az én világlátásomban. Ha napi 2 órát vezetne, 6-ban meg polírozgatná, akkor leülnék vele beszélgetni, de annak örülnék, hogy van hobbija. Természetesen, próbálnék kompromisszumot kötni, ha nem sikerül, akkor pedig elhagynám.
A kettes vagyok, de azért köszi:)
Egyek bent az autó jobban meg is éri mint egy párkapcsolat, azzal nem fogsz befürödni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!