Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Hány pasit utasítottatok kb. eddig vissza?
úgy nagyjából 4milliárd, beleértve a földönkívülieket meg az állatkertben a gorillát is.
na jó, viccet félretéve, aki itt 500-at meg ilyen 3000-et ír, annak hogyan van mégis kapcsolata? az az egy miért ment át a szűrőn? vagy aki ilyeneket ír, az burkát visel még zuhanyzás közben is?
Nehéz összeszámolni, de főleg azt, mi számít bele.
Komolyan olyan 2-5 körül lehetett. A többieknél, mikor láttam, hogy próbálkoznak szimplán nem mutattam érdeklődést, gyorsan leesett nekik. Nem akartam az idejüket rabolni. Olyan is volt, hogy valaki láthatóan egyéjszakás kalandra ment, velük is gyorsan érzékeltettem, hogy ez nekem nem oké. Az a maradék néhány sokáig próbálkozott és a finomabb utalások nem voltak elegek, velük konkrétan közölnöm kellett, hogy bocsi, de nem szeretnék semmit.
21L
Olyan 25-30-at, de ebbe beletartoznak az obszcén privát levelek gyakorin, facebookon meg utcán leszólogatós "b.nálak" kategória is.
26N
Nem tudom :D Régen nem kezdeményezett senki persze mert fiatal voltam. De az elmúlt egy évben tuti volt olyan 50, azelőtt még úgy 20 talán. De tényleg ebben bennevan minden. :)
18/L
Hát, ha az itt leírtaknak csak a fele igaz, akkor ez elég lehangoló....:(
Kicsit olyan hús a piacon feeling, egy csomó férfi társat keres, a lányok meg kedvükre válogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!