Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen bunkók, lekezelőek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bunkók, lekezelőek a pékségekben dolgozó eladó fiatal csajok?

Figyelt kérdés
Sokadjára találkozom azzal a jelenséggel, hogy a pékségekben az eladó csaj/csajok úgy viselkednek, mintha kikérnék maguknak, hogy egy vásárló meg meri őket szólitani.Ma például a stadionoknál konkrétan nem is köszöntek nekem, és a pékárut szó szerint elém dobták, mintha valami kutya lennék... Mi áll emögött a viselkedés mögött, manapság a lányok igy akarnak kitűnni, vagy mi a helyzet?

2016. jan. 12. 19:19
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
60%
Velem mindig kedvesek és mosolygósak...lehet hogy leszbikusok
2016. jan. 12. 19:21
 2/36 anonim ***** válasza:
36%
Elofordul az ilyen, en szolni szoktam ilyenkor.
2016. jan. 12. 19:24
 3/36 anonim ***** válasza:
85%

Én imádom a péksüteményeket de ilyennel még sosem találkoztam, mindig rendesek voltak vele.. Néha érthető, hogy feszült az meber főleg ha sokan vannak. Te dolgoztál már életedben? Van amikor az ember utálja a munkáját és sok embert kell kiszolgálni, akkor ideges lesz. Korán kell felkelni, fáradt, tanulnia kell, rossz napja van, akármi lehet.

És talán nem akkor kéne ismerkedni amikor ők dolgoznak. Ez elég nagy bunkóság. Ők pénzt keresni mennek oda és nem hinném, hogy a főnökeik díjazzák. Ha meg nem ismerkedni akarsz, akkor miért ide tetted fel a kérdést?

2016. jan. 12. 19:25
 4/36 anonim ***** válasza:
47%

Sokat kell dolgozni, koràn kelni, sokan vannak sokszor... Frusztràltak kicsit....

...

Vagy túl kicsi volt a péniszed nekik, meg nem voltál gazdag... Ezek a mai nők...

2016. jan. 12. 19:26
 5/36 anonim ***** válasza:
2%

Az áll e viselkedés mögött, hogy nem jól szólítod meg.

Mit mondasz neki?

Ha frappánsan szólítod meg, pl feldobsz egy olyan témát, ami érdekes, vagy meg tudod nevettetni, akkor biztos nem lesz veled bunkó.

2016. jan. 12. 19:29
 6/36 anonim ***** válasza:
66%

Én megosztva tapasztalom ezt. Vannak bunkó csajok akik köszönni sem tudnak pedig szerintem ez az alapvető intelligencia része. Még, ha szar napja is van éppen, egy "szia"-t nem nehéz odanyögni úgy gondolom, nem túl megerőltető.

Ám vannak elég kedvesek is akik mosolyognak. Persze lehet ők is megjátsszák magukat mert eladóként nem árt, ha a vevő vissza akar még jönni és/vagy többet vásárol.

2016. jan. 12. 19:32
 7/36 anonim ***** válasza:
78%
19:26 és ezeket szerinted meg lehet abból tudni, hogy milyen pékárut vásárol a kérdező? Vagy mégis honnan tudják?
2016. jan. 12. 19:33
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát mit vigyrogjanak, mint pék kutyája a friss kiflire? :) Bal lábbal kelhettek fel, velem kedvesek szoktak lenni általában.
2016. jan. 12. 19:35
 9/36 anonim ***** válasza:
23%

19:33-as

Igen! Nem mindegy hogy egyférfi méretes bagettet vesz e reggel, vagy egy kis kunkori kiflit. Egy igazi férfi hatalmas bagettet vesz, hogy legyen mi a nagy kolbászhoz.

A jómódú férfi meg hagy borravalót, legalább a pékáru árát pluszba

2016. jan. 12. 19:40
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Nőként is találkoztam már néhány ilyennel. Abba a pékségbe nem megyek többet, problem solved. :D
2016. jan. 12. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!