Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen bunkók, lekezelőek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bunkók, lekezelőek a pékségekben dolgozó eladó fiatal csajok?

Figyelt kérdés
Sokadjára találkozom azzal a jelenséggel, hogy a pékségekben az eladó csaj/csajok úgy viselkednek, mintha kikérnék maguknak, hogy egy vásárló meg meri őket szólitani.Ma például a stadionoknál konkrétan nem is köszöntek nekem, és a pékárut szó szerint elém dobták, mintha valami kutya lennék... Mi áll emögött a viselkedés mögött, manapság a lányok igy akarnak kitűnni, vagy mi a helyzet?

2016. jan. 12. 19:19
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
A kakaós csigák kényszerítik őket erre.
2016. jan. 12. 20:32
 12/36 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez jó volt.😂
2016. jan. 12. 20:48
 13/36 anonim ***** válasza:
0%

”19:26 és ezeket szerinted meg lehet abból tudni, hogy milyen pékárut vásárol a kérdező? Vagy mégis honnan tudják?”

Nem értem a kérdést.

Alapvetően ahhoz, hogy egy csaj le lehessen venni a lábáról, olyan is stílus kell. Ez van, akinek természetesen megvan, másoknál több ideig kell fejleszteni a dolgokat, amíg belejön a dolgokba.

Egy konkrét példa: múltkor hasonló történt velem, bár én nem egy eladónőt próbáltam fűzögetni, hanem egy pincérnőt. Exbarátnőmmel ültünk egy kávézóban, és hogy direkt idegesítsem, kikezdtem a pincérnővel előtte, mikor az kihozta az italt. Úgy csináltam, hogy egy kérdésből spontán elkezdtem humorosra venni a fonalat, mire a csajnál sikerült elérnem, hogy mosolyogjon, és ott maradt az asztalnál, amíg nem jeleztem, hogy elmehet. [Szegény exbarátnőmem keze remegett az idegességtől. xD]. Onnantól már valószínű megvolt a talaj a csajozásra, talán fel is szedhettem volna.

Visszatérve a Kérdező kérdésére itt is ez az alap. Van olyan stílusod, amivel meg tudod nyerni a nőket? Ha nincs, és csak az látszik rajtad, hogy feszült vagy, akkor vagy semmibe vesznek, esetleg kinevetnek, esetleg bunkóznak. De ha megvan a kellő stílusod - aminek az alapja a magabiztosság - akkor megvan az esély a csajozásra.

Magabiztos csávóval meg a nők nem bunkóznak, mert az bejön nekik.

Mese vége.

2016. jan. 12. 20:54
 14/36 anonim ***** válasza:
25%

Biztosan megèreztèk, hogy lúzer vagy.

A csajoknak jó szimatuk van:)

2016. jan. 12. 22:01
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attól is függ, mikor csinálod. Ha a csaj reggel ötkor már bent állt, lehet hogy nincs humoránál. Ha mögötted még öten állnak sorba és tudja, hogy két perc múlva hoz újabb öt embert a metró, akkor jó eséllyel bármit mondasz, annyit fog érzékelni, hogy feltartod a sort, és nem fog neki tetszeni, bármit is mondasz.

Ugyanaz a szöveg este zárás előtt negyedórával, amikor már halálra unja magát, mert a kutya nem ment be jó ideje, valószínűleg egész másképp hatna.

2016. jan. 12. 22:32
 16/36 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem tök mindegy hogy csinálja, oltári nagy bunkóság másokat munka közben zavarni. És szerintem a szabályok is tiltják, hogy ilyenkor pasizzanak.
2016. jan. 12. 22:43
 17/36 anonim ***** válasza:
29%
Hehe.Én Vajdaságban élek,de bakker itt is bunkók meg lekezelőeka fiatal csajok a pékségekben.A legalját veszik oda fel dolgozni.
2016. jan. 12. 23:51
 18/36 anonim ***** válasza:
6%
Igen ezek a mai nők akik azt látják hogy a bunkó pitsákra buknak a pasik.....
2016. jan. 13. 08:51
 19/36 anonim ***** válasza:
11%

Velem ugyan ezt csinálják. Volt, hogy mikor mentem be a pékségbe, két fiatal csaj volt a pult mögött és oda szolt az egyik a másiknak, hogy "Bejött megint egy fa**fej!".

De tapasztalatom szerint ha jó a külsőd, akkor mindenhol pozitívan állnak hozzád, ha nem, akkor mindenhol hátránnyal indulsz.

2016. jan. 13. 09:51
 20/36 anonim ***** válasza:
8%
Az ilyen és ehhez hasonló helyeken dolgozó csajok azért viselkednek, így mert amikor rákényszerültek, hogy elmenjenek dolgozni, kikerültek a kis hercegnő álomvilágukból, hogy nekik aztán minden jár, de csinálni semmit nem kell, és úgy próbálják megvédeni az egojukat, hogy lekezelően viselkednek a vásárlóval, hogy éreztessék, ők nem holmi "kiszolgálószemélyzet".
2016. jan. 13. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!