Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Hány pasit utasítottatok kb. eddig vissza?
Gyakorin naponta átlagosan 10-et, összesen vagy 500-at, facebookon már rég nem voltam, összesen vagy 200-at.Szórakozóhely, fesztivál, egy este kb . 5-6, összesen vagy szintén 500, utca átlagosan 2-3, összesen vagy kb.200.
Add össze...Am nem is vagyok a klasszikus szép lány fajta, de a férfiak manapság ennyire ki vannak éhezve...Minden héten hallani egy megerőszakolásról...
18/L
Attól függ, mi számít kezdeményezésnek. Mondjuk ne vegyük bele a gyakoris "szia ismerkedünk?" üziket. :) Tehát csak a személyes kezdeményezés számítson.
Akkor úgy kb. 10-15-öt, de ezzel már szerintem sokat mondtam, meg ebben benne vannak a komolytalan szexajánlatok is. Volt, hogy adtam jeleket, hogy oké, erre eltutyimutyiskodták. :D Ja és amire igent mondtam, az kb. 6-8. És nem vagyok az a klasszikus bányarém! Jobb lenne többől válogatni, dehát ma már csak neten megy. :( Ami nem az én asztalom, mert már azt is próbáltam párszor.
3000...
És még csodálkozom,hogy sokszor púp vagyok a hátukon a kis kezdeményezésemmel.:D
Nem számoltam. Sose küldözgettem jeleket senkinek, kihívóan sem öltözöm mégis mikor kimozdulok és ismerősökkel vagyok akkor is bepróbálkozik pár pasi, pedig a disco-t és a táncolós helyeket úgy kerülöm mint a leprát.
No mindegy, mivel kapcsolatban vagyok mindenkit visszautasítok. Szerencsére az utcán, munka közben nem nagyon vesznek észre, olyankor békében megvagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!