Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor fogják beismerni az itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogják beismerni az itt síró "csúnya de kedves" férfiak, hogy igazából rohadtul nem kedvesek?

Figyelt kérdés
Annyi önző, rosszindulatú megnyilvánulást látni itt tőlük, ami után röhej, hogy még képesek magukat kedvesnek és normálisnak beállítani.
2016. jan. 7. 10:18
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
51%

A 60-as válaszoló vagyok.

Bocsi valami lemaradt.. Mikor írják itt hogy ha szégyenlős a fiú a lányokkal szemben, de jóképű akkor biztos hogy neki is lesz barátnője.

Igen... Neki is sokkal több esélye van mint nektek akik siránkoztok.

És csak hogy legyen igazatok... Igen... Ha jóképű a férfi vagy a nő akkor sokkal több esélye van. :) Most jobb? Lelepleztem az igazságot haha.. Mostmár mindent tudok.. Pff

2016. jan. 8. 14:09
 62/64 anonim ***** válasza:

#60,#61, röhejes vagy és egy kalap alá veszel mindenkit, aki leírja a véleményét, tapasztalatait.

Hány éves vagy? 16? Több nem lehetsz az biztos.

Sportolok több éve, igyekeztem a tanulmányaimmal, kaptam rendes állást, fizetéssel és buknak rám a nők szerinted? Nem. Kire buknak? A jóképű, bunkó, sötét gyökerekre, akik egész nap apuci kocsiját bömböltetik a városban, meg apuci pénzéből itatják a csajokat a dizsiben.

Mutass képeket, akik szerinted átlagos lányok.

"Nekem sem volt soha barátnőm mert én nem is próbálkozom, de tudom hogy ha próbálkoznék akkor lehetne.".

Kacc-kacc, sokáig én is ezt gondoltam. Osztod az észt, de igazából fogalmad sincs, milyen az, amikor normálisan próbálsz ismerkedni, aztán flegmán átnéznek rajtad, bunkón visszautasítanak, megaláznak, kiröhögnek. Tudod te milyen érzés, amikor egy nő azt mondja, hogy most milyen jól elvan egyedül, aztán 1 hét múlva már bunkó menőcsávóval van kapcsolatban. Utána persze sír, hogy minden pasi bunkó. Vagy amikor barátzónába raknak, aztán hallgathatod, hogy szegény lány nem kell senkinek. Esetleg, amikor egy kedves nőismerősöd fogja magát és töröl mindenhonnan, mindenféle előzmény nélkül. Amíg ezeket nem éled át, szerintem inkább maradj csöndben.

Egyébként ha valaki lepontoz azért teszi, mert nem ért veled egyet, vagy nem a kérdésre válaszoltál.

"lepontoztok mert tudjátok hogy igazam van." - na, ezen már én is sírok, tényleg.

"Mire bukjanak egy siránkozó férfira vagy egy izmosabb, határozottabb férfira? Egyértelmű.... " - Talán ez az egy sor igaz, abból, amit írtál.

Bár nem tudom, láttál te már valaha olyat, hogy egy siránkozó férfi ment oda egy nőhöz kezdeményezni? Én sem.

2016. jan. 8. 15:22
 63/64 anonim ***** válasza:
48%
Régen rossz, hogyha ezeket a férfiakat az alapján ítéled meg, ahogy itt kommunikálnak. Frusztrációból írnak. Mindenki másképp vezeti le azt a stresszt, amit a tartós és sorozatos visszautasítások jelentenek. Ki tudja, hogy a valós életben milyenek. Annyi önismerettel azért rendelkezik mindenki, hogy el tudja dönteni, hogy kedves-e vagy sem.
2016. jan. 8. 17:49
 64/64 anonim ***** válasza:

a kérdés valójában marhaság.

a csúnya és álkedves emberek azok akik elhívják a csajt, az lekoptatjaőket mire a csúnya álkedves"hát már fölösleges tepernem"jelszóval kiosztják a primadonnát.

a csúnya és kedves emberek azok akik tudomásul veszik és nem csinálnak jelenetet.

a kérdező azokra gondolhat akik számon kérik miért is érdemes kedvesnek lenniük ha semmire nem mennek....de hát azért mégis hallgassák el a valóságot?hogy egy álnok világban élnek ahhol az igazság nem tömegcikk???

csak jelzem hogy aki mindig kedves az diliházba való, a kedves ember az aki többnyire kedves....de nyilván pont ott mellőzik a kedvességet ahol az álnok világ ezen fejezetével szembesülnek (itt a gyk-n)

2016. jan. 9. 18:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!