Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor fogják beismerni az itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogják beismerni az itt síró "csúnya de kedves" férfiak, hogy igazából rohadtul nem kedvesek?

Figyelt kérdés
Annyi önző, rosszindulatú megnyilvánulást látni itt tőlük, ami után röhej, hogy még képesek magukat kedvesnek és normálisnak beállítani.
2016. jan. 7. 10:18
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
10%
Hiába töröltetted, így csak engem igazolsz. :D
2016. jan. 7. 11:03
 22/64 anonim ***** válasza:
79%
Miért kamu kifogás, hogy szerelmes vagyok valakibe, akit ismerek, ha történetesen igaz?
2016. jan. 7. 11:04
 23/64 anonim ***** válasza:
10%

Te, ilyen kamu rengeteg van. Nem vagyok ronda DE... emlékeztetsz a bátyámra/apámra/unokatesómra/exemre/utált rajzfilmhőömre és ezért mégse, takarodj... Ilyen rengeteg van.

2016. jan. 7. 11:06
 24/64 anonim ***** válasza:
53%

Attól még nem lesz kamu.

Az ember ösztönösen olyat keres, aki beleillik az általa ismert mintába, akikkel pozitív tapasztalatai, emlékei vannak. Ez igen, lehet a szülőminta (nagyon gyakori), testvér minta, egyéb rokon minta, baráti kör minta, és akár az ex is, ha nem viharos volt a szakítás... stb.

Figyeljétek meg magatokat is, milyen embereket tartotok vonzónak, kihez hasonlítanak, és mi köt titeket azokhoz, akikből a mintátok áll.

2016. jan. 7. 11:13
 25/64 anonim ***** válasza:
35%
Nekem hiába írogatsz privátokat, nem fogom elolvasni, mert rohadtul nem érdekelsz. :D
2016. jan. 7. 11:14
 26/64 anonim ***** válasza:
36%

ennek a valaminek is az volt az elvárása legalább 180 cm legyen a férfi ne lakjon otthon legyen izmos persze ő otthon lakik az apja fizeti az egyetemet akkor kinek van nagyobb elvárása?

[link]

2016. jan. 7. 11:14
 27/64 anonim ***** válasza:
50%

Meg a "van barátom" aztán 3 perc nyomozással kideríthető hogy dehogyis...

Nagyobb baj, hogy a nők így működnek: van A KISZEMELT akinek mindent szabad. Arcon s finghatja, akkor is ő a tökély és kész. mindenki más a pórnép, hulladék.

2016. jan. 7. 11:15
 28/64 anonim ***** válasza:
35%

De azért itt beugattál neki, ezzel is jelezve, hogy nem vagy különb nála. Mégis a "magas lóról" beszélsz lefelé...

2016. jan. 7. 11:17
 29/64 anonim ***** válasza:
37%
És? Ő saját magát szidja, én meg őt. Összhangban vagyunk. :D
2016. jan. 7. 11:18
 30/64 anonim ***** válasza:
29%

Ám legyen, de akkor igazolod, hogy Te sem vagy jobb. Aki a provokátort provokálja, ő maga is provokátorrá válik.

2016. jan. 7. 11:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!