Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor fogják beismerni az itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogják beismerni az itt síró "csúnya de kedves" férfiak, hogy igazából rohadtul nem kedvesek?

Figyelt kérdés
Annyi önző, rosszindulatú megnyilvánulást látni itt tőlük, ami után röhej, hogy még képesek magukat kedvesnek és normálisnak beállítani.
2016. jan. 7. 10:18
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
31%

Kíváncsi vagyok én erre.

Tudod mi a dolgok folyamánya:

Ha szép ember lesz egyéni: Tökély.

Ha ronda: fúj, erőltetett, röhejes, verjük agyon.

Kettős a mérce sajnos.

2016. jan. 7. 12:20
 42/64 anonim ***** válasza:
Szerintem te is szimpatikusabb ember lehetnél, ha felhagynál ezzel a sértődött kisfiú szereppel. Az eljátszott filmszerepeken és színházi szerepeken kívül senkinek nem áll jól a való életben ez a viselkedés. Voltam én is nagyon rossz passzban, láttam én is sötétben a világot, amikor hirtelen minden összeomlott körülöttem, de kimásztam ebből, változtattam, és változott az emberek hozzáállása is.
2016. jan. 7. 12:23
 43/64 anonim ***** válasza:
54%

Hát szó mi szó, én most vagyok legeslegalul azt hiszem. A célok elfogytak - ami leérhetőnek tűnt az megvan, a többire meg gondolni se szeretek, mert ha levezetem logikusan rájövök, hogy lehetetlen, vagyis lehetetlen 30 éven belül pl. saját házat szerezni, ahonnan el lehetne indulni normálisan élni. Számolj utána. Még ha meg is van a havi 200 tisztán akkor is valami 20-30 év mire összegyűlik annyi. Hitel meg csak olyan van, hogy "még az unokáid is nyögni fogják".

2016. jan. 7. 12:30
 44/64 anonim ***** válasza:
Brühühü de én kedves vagyok. Rohadj meg! Brühühühü....:'(
2016. jan. 7. 12:40
 45/64 anonim ***** válasza:
# 43 Időpont ma 12:30 - Ez a céljaidtól is függ, nekem sose volt meg a havi 200 nettó, többször voltam munkanélküli is, nem örököltem, nem raktak alám a szüleim egy kész lakást, alig takarékoskodtak erre, mégis összehoztam 9 év munkából, igaz, hitellel, de az annyi, hogy kényelmesen kifizethető 8 éven belül.
2016. jan. 7. 12:43
 46/64 anonim ***** válasza:
91%

"Azért sírnak, mert nem jut nekik SZÉP nő. (Vagy átlagos, ahogy néha mentegetőznek, de hogy megismerjük az "átlagos" jelentését, elég megnézni, hogy belinkelt "jócsajokra" hány pontot adnak, mikor olyan kérdés van.)"

Ezzel le is lett írva a lényeg!

Jó magam is szidtam a szép nőket, mert én nem kellettem soha nekik. De mára belátom, hogy én láttam rosszul a dolgokat.

Én nem vagyok olyan jó vágású pasi, mint akikkel ők lenni akarnak. Átlagos arcom van, nem vagyok sportos sem, macsó rosszfiú sem.

Mára elfogadom - legalábbis azt hiszem elfogadom - én vagyok kevés nekik, de ugyanakkor nekem sem tetszenek az átlagos nők sem, vagy azok akiknek én tetszem (Ők is átlagosak, vagy átlag alattiak). Nem jövök össze velük csak, azért, hogy legyen valakim, annak mi értelme van? Átverem a másik felet is csúnyán, és magamat is, így inkább elfogadom azt, hogy soha nem leszek boldog, inkább maradok egyedül, vagy fizetek érte.

27/F

2016. jan. 7. 13:21
 47/64 anonim ***** válasza:
figyelitek a kettős mércét: Ugyanennek fordítottját rögtön törölték... :S
2016. jan. 7. 13:29
 48/64 anonim ***** válasza:
64%

Felesleges ilyenekről vitázni. Aki annyira ragaszkodik az elveihez ugysem lehet meggyőzni.

Ha valaki évekig nem talál párt ott nem más hanem ő a hibás.

Én pl soha nem vártam el a másiktól olyat amit én nem tudok nyujtani.

Rámis mondták már h a pénz érdekel,mert elvárom h legyen álandó ,bejelentett munkája,tudjon bánni a pénzével és előnynek tartom ha van kocsija. Nekem is van rendes munkám,tudok bánni a pénzel és kocsim is van.

Nem elvárásnak hanem alap dolognak tartom egy kapcsolatban is: legyen őszinte,hüséges,legyen meg a bizalo,osztozzanak meg pl a házimunkában,meglehessen vele beszélni dolgokat,figyeles legyen és egyenrangú félként kezeljen,na meg az alkalmaszkodás(nem megváltoztatás!)Viták,nem egyetértések néha vannak.

Ami pl elöny a külsöt illetően számomra: mindeggy h átlagos,izmos vagy kissé pocakos. Ne legyen elhízva,és túl sovány se legyen. Ezért lehet tenni.

Jó ha magassabb nálam,de volt egy 4éves kapcsolatom ahol a párom alacsonnyabb vol.

Hajszin,szem szin tökmindeggy.

Legyenek férfias vonásai.

Nekem pl a média által felhozott külsejű pasik túl szépfiussak.

Legyen igényes és ápolt-ami szintén alap dolog.

Belső: Igen is legyen határozott,legyen saját akarata,döntése és véleménye. Ez nem egyenlő avval h önző!

Legyen humorérzéke és ne legyen egy üresfejü akivel alig van miről beszélgetni.

Jó ha van hobbia.

Ezek számítanak nekem és ezeket énis tudom nyujtani.

Szóval van amin lehet és kell is változtatni. Van amin nem lehet és olyanis amin nem kell.

Mindenki hozza ki magából a legtöbbet.

És pl ha csunyább valaki ne várja el h a párja gyönyörű vagy joképű legyen.

Nekem van párom és boldogok vagyunk meg összeillünk.

N/24

2016. jan. 7. 13:34
 49/64 anonim ***** válasza:

Kérdező, amit írtál, az nagyon durva általánosítás, remélem tudod. Biztos vannak, akik kedvesnek mondják magukat, közben nem azok.

Viszont nagyon sokan vanak, akik tényleg már megpróbáltak mindent a világon, és folyamatosan kapják a visszautasítást, ezen felül azt látják, hogy a jóképű bunkó sötét tajparaszt azt csinál a nővel, amit csak akar.

2016. jan. 7. 14:17
 50/64 anonim ***** válasza:

Mire a lepontozás? Na mind1

Az ha egy pasi bunkó az emberek töbségével nem egyenlő azzal h a párjával is az!

2016. jan. 7. 14:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!