Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor fogják beismerni az itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogják beismerni az itt síró "csúnya de kedves" férfiak, hogy igazából rohadtul nem kedvesek?

Figyelt kérdés
Annyi önző, rosszindulatú megnyilvánulást látni itt tőlük, ami után röhej, hogy még képesek magukat kedvesnek és normálisnak beállítani.
2016. jan. 7. 10:18
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:

A fantáziátlan, ahhoz képest, hogy nem akarsz rendes párkapcsolatot, mert szerinted a nők csak alkalmira jók, elég hosszan ecsetelgeted a problémádat. :-)

De lehet, hogy ezt már előre megírtad, és készen bemásoltad, túl szépen meg van tördelve.

Kevesebb kesergést kívánok neked erre az évre. :-)

2016. jan. 7. 14:52
 52/64 anonim ***** válasza:
Látom már törölték is! Éljen a szólásszabadság! A szabad véleménynyilvánítás! :D Nem baj, elmondásod szerint előre megírtam. Még szerencse, hogy képernyőfelvételt tudtam készíteni róla, de nincs kedvem újra begépelni.
2016. jan. 7. 14:55
 53/64 anonim ***** válasza:
100%

csodálatos kérdés :D annyira jogos h feltetted...

Szerintem se fogják soha beismerni...ezek ilyen örök mártírok. Sose fogják megérteni h nem a csúnyaságuk miatt nem jön össze velük senki hanem h idegesítőek és sokat rinyálnak, ami maximum szánalmas és nem kell 1 épeszű nőnek sem ez, mert nem férfias viselkedés.

2016. jan. 7. 19:11
 54/64 anonim ***** válasza:

Most ha egy kvázimodó nekiállna SWAG sapkában rajulni meg "nyomatni a szlenget" akkor több esélye lenne? Nem mert ronda és púpos.

2016. jan. 7. 19:33
 55/64 anonim ***** válasza:
2016. jan. 7. 19:41
 56/64 anonim ***** válasza:
100%
Uramisten :D Ez annyira nevetséges, hogy remélem, legalább a linken megmarad :D
2016. jan. 7. 20:14
 57/64 anonim ***** válasza:
82%
Jót röhögtem. Fél oldalon át szidod a nőket, mert nem bírsz egyet sem felszedni. :D Alkalmit meg úgysem találsz, ha ronda és gyökér vagy, csorgasd csak a nyálad a csajokra, akiknek úgysem kellesz. Aztán gyere picsogni, hogy nincs egy rendes csaj se, mind felszínes ribi. Ezt a szerencsétlent! :D :D
2016. jan. 7. 21:03
 58/64 anonim ***** válasza:
26%

Te sem vagy különb, ha ezen röhögsz.

2016. jan. 7. 21:59
 59/64 anonim ***** válasza:
66%
Dehogynem. :D Én beismerem, ha nem értek valamihez, nem ilyen szégyenletes kifogásokat gyártok. Tudod, "ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye"...
2016. jan. 7. 22:03
 60/64 anonim ***** válasza:
70%

Mit csodálkoztok ezen?

Ti nem tettek le annyit az asztalra mint azok a férfiak akikre buknak a nők.

Mire bukjanak egy siránkozó férfira vagy egy izmosabb, határozottabb férfira? Egyértelmű....

Azok a férfiak sem úgy lettek a nők ideáljai hogy sírtak nap mint nap. (nem érdekel hogy próbálkoztok... Szerintetek ők nem próbálkoztak?)

Ha például egy hírességre buknak a nők... Akkor lehet hogy mielőtt megismerte a világ azelőtt rá sem buktak, de ők megtették... Hírnevet szereztek és így élvezhetik annak előnyeit.

Az izmosak? Vekonyak voltak...ők is megtették... Vonzóvá váltak így élvezik annak előnyeit.

Akkor nem értem mi a bajotok... Ti is tudjátok jól hogy ők azért sikeresek mert tettek érte vagy jóképűnek születtek... Akkor miért ne élveznék ennek az előnyeit?

Meg szoktam én látni hogy az milyen "átlagos" lányokat linkeltek.. Így nem csodálkozom hogy miért tartotok itt..

Mielőtt valaki elkezdene engem szídni elmondom hogy én férfi vagyok.

Nekem sem volt soha barátnőm mert én nem is próbálkozom, de tudom hogy ha próbálkoznék akkor lehetne.

Mielőtt elküldöm ezt a kommentet, mentesítem magamat minden vád alól.

Tudom hogy az itt levő önsajnáltató férfiak a szövegem MINDEN kis részletét átnézik hogy olyat tudjanak majd írni nekem amivel azt hiszik hogy nekik lesz igazuk... Nem nem fog érdekelni bárki bármit ír mert jól tudom hogy azért fogjátok majd azokat írni hogy tudjátok sajnáltatni magatokat.

Tudom hogy olyan komment is lesz hogy: Nem... Ezt írja, de ez biztos nem így van....

Deee... Igen... Minden úgy van ahogy leírtam.

És nem... Nem vagyok nő aki egy férfi nevében írja a kommentet.. De tudom hogy ezt sem fogják sokan elhinni.

Még 1x leírom TUDOM JÓL hogy azért fogtom negatív kommenteket írni rám és lepontoztok mert tudjátok hogy igazam van. (ebbe a mondatba is beleköthetnének hogy, jaj így a szólásszabadságot akadályozod erre a kommentre.)

Na cső.

2016. jan. 8. 14:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!