Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor fogják beismerni az itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogják beismerni az itt síró "csúnya de kedves" férfiak, hogy igazából rohadtul nem kedvesek?

Figyelt kérdés
Annyi önző, rosszindulatú megnyilvánulást látni itt tőlük, ami után röhej, hogy még képesek magukat kedvesnek és normálisnak beállítani.
2016. jan. 7. 10:18
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
60%

Nekem nincs barátom, csak szerelmes vagyok, és most lassan alakul, de élvezem most ezt a tempót, így valahogy jobban kiismerjük egymást, eddig ami gyorsan alakult, az gyorsan véget is ért.

Nem tartanám korrektnek valakivel összejönni így hirtelen, ha tudom, hogy bármikor továbblépnék az érzéseim miatt. Nem játszadozom senkivel. Ettől függetlenül van szemem, nem vagyok vak, és ha valaki szimpatikus számomra, azt őszintén úgy gondolom, az azt jelenti, hogy az én pozitív tapasztalatai mintám hasonló emberekből áll (mondjuk a nyafogást és az önértékelési zavart kivéve, ha csak a külsőt nézzük...).

2016. jan. 7. 11:20
 32/64 anonim ***** válasza:
54%

A kiszemelt-teória ismét bevált. Ezért vannak és lesznek itt a "rinyálások". Sokan próbálkoznak majd, de hogy ha minden csajnak megvan "a kiszemeltje" és arra akár évtizedeket is vár. És 1-1 menő "kanra" így rá van állva 5-10 csaj akkor ez automatikusan eredményez 4-9 magányos lúzert...

2016. jan. 7. 11:22
 33/64 anonim ***** válasza:
42%

#31: szóval mikor randizunk? :D (Szarkazmus)

Szerintem nem kell mellre szívni, ha akadnak itt ilyen emberek. Valahol mindenkinek le kell vezetnie a felgyülemlett feszültséget, hát ők itt teszik. Nem kell felfújni ezt. Sok a trollkodó ember is, nem biztos, hogy mindegyik ilyen a való életben is, csak fordított pszichológiával így akarják kivívni a privát megkereséseket. :D Nem lehetetlen. Fókuszálj a korrekt válaszadókra, nem akarok újjal mutogatni...:)

2016. jan. 7. 11:23
 34/64 anonim ***** válasza:
41%
Ő nem egy "menő kan", nincsenek ráakaszkodva a nők, teljesen semleges közegből ismerem néhány éve, nem társkeresési céllal ismertük meg egymást.
2016. jan. 7. 11:23
 35/64 anonim ***** válasza:
20%

Itt kezdődik az a kamuzás amit még a #2 környékén említettem. Nem menő, nem helyes, á tök átlag, de ha meg kellene mutatni minimum ilyen Christopher Mae szint lenne.

2016. jan. 7. 11:29
 36/64 anonim ***** válasza:
67%
Csúnya, de kedves fiúk! Mutassátok meg a legcsúnyább lányt, akivel még összejönnétek! Utána majd elemzünk. :D
2016. jan. 7. 11:32
 37/64 anonim ***** válasza:
34%

Nos, nem ismerem a fazont, de most rákerestem és sok hasonló karakterű pasi mászkál arrafelé, amerre én meg szoktam fordulni (nem élek elit környéken, és nem járok bulikba), szóval számomra ő nem egy rendkívüli kinézetű ember.

Mellesleg akihez az én érzéseim kötnek, ő azzal keltette fel a figyelmemet a tömegből, ahogyan viselkedik velem. Nem a külsejével. Azzal nem tűnt volna ki.

2016. jan. 7. 11:36
 38/64 anonim ***** válasza:
46%
#38 Nem kell személyiségi jogokat sérteni. Google képkereső -> belinkeled. Egy lány, akit nem tartasz különösebben szépnek, de még összejönnél vele külső alapján. ("Belső is számít" duma most nem játszik)
2016. jan. 7. 11:40
 39/64 anonim ***** válasza:

Na ez a baj, hogy kb. az ilyen majdnem tökély külsőre is rámondod, hogy nem fog meg... Mit reméljen egy átlagos vagy egy ronda?

2016. jan. 7. 12:09
 40/64 anonim ***** válasza:

Jaj, de szeretnek itt egyesek félreértelmezni, szövegértés nulla.

Azt írtam, hogy nekem nem tűnik ki, mert sok hasonlót látok. Nem ezzel tűnik ki valaki, ha mégis kitűnik a sok egyforma közül, hanem inkább a viselkedésével. Nálam a 30-as korosztály játszik egyébként, mert én is 30-as vagyok. A mostani tizen-huszonéves korosztályt én nem követem figyelemmel, nem potenciális partnerek, az akkor volt, amikor én is annyi idős voltam.

2016. jan. 7. 12:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!