Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most léteznek olyan párok ahol a fiú csúnya a nő meg csinos és a pénz nem játszik közre vagy nem?
Persze hogy léteznek. Az itteni férfiak meg csak azért szajkózzák, hogy nem léteznek, hogy lehessen mást hibáztatni, nekik miért nincs kapcsolatuk.
Meg persze mindenki azt látja meg az utcán, amit akar...
Azért közülük is vannak, akik csak hülye pofát vágnak, és nem ilyen az arcuk igazából :D De a többieknek is lehetne barátnőjük szerintem, egy párkapcsolat azért nagyrészt nem a kinézeten alapszik :D ha azon alapulna, jól megszívná mindkét fél, hiszen nem a kinézetbe kell beleszeretni, hanem a személyiségbe, viselkedésbe, stb. (Persze, kell vonzalom, de sztem valaki hozzájuk is tudna vonzódni.)
#1 voltam
Nem létezik egyáltalán.
Átlagos kinézettel,normális öltözködéssel egyetlen nőtől sem kaptam még csak esélyt sem soha életemben...
24/F
OFF: Az oldalon (nem az összes palit néztem meg), de a legtöbbön nagyságrendekkel jobban nézhetne ki, egy kis igényességgel.
ON: Vannak ilyen párok, kicsit idősebb korban inkább (23-tól felfelé), mikor a nőknek már benőtt a feje lágya :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!