Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor fogják beismerni az itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogják beismerni az itt síró "csúnya de kedves" férfiak, hogy igazából rohadtul nem kedvesek?

Figyelt kérdés
Annyi önző, rosszindulatú megnyilvánulást látni itt tőlük, ami után röhej, hogy még képesek magukat kedvesnek és normálisnak beállítani.
2016. jan. 7. 10:18
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
71%
Egy ideig én is "csúnya de kedves voltam", de aztán rájöttem, hogy se kedves nem vagyok, se csúnya.
2016. jan. 7. 10:50
 12/64 anonim ***** válasza:
77%

Bármiről legyen szó, akár társkeresésről, akár munkáról, akár tanulásról... stb... másokra mutogatni mindig könnyebb, mint megrázni magunkat, végiggondolni a helyzetünket, a lehetőségeket, és cselekedni a vágyaink érdekében. Ezek a srácok tulajdonképpen mentesítik magukat a "felelősség" alól, és ebben nagyon könnyű elmerülni, ők szentek, és mindenki más gonosz. Csak olyan undorítóan nyilatkozik meg némelyikük, hogy remélem, nem ismerem, mert nem tudok róla, hogy lenne ilyen tahó ismerősöm.

Azért ez a kérdés is érdekes, ezt kiemelten ajánlom a Zokogó Testvériségnek is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

2016. jan. 7. 10:50
 13/64 anonim ***** válasza:
20%
és mikor vallják be a nők hogy csak a külső számít nekik? meg hogy legyél izmos jól keressél na és ne lakj anyucinál valszeg soha!
2016. jan. 7. 10:51
 14/64 anonim ***** válasza:
26%

Most kiragadtál egy kérdést és hurrá éljen, örökké igazad van...?

2016. jan. 7. 10:54
 15/64 anonim ***** válasza:
80%
# 9 Időpont ma 10:49 - Johnny Bravo-t hány nő is koptatta le folyamatosan az idióta természete miatt? Már sajnáltam rajzfilmfiguraként szerencsétlent, de én is lekoptatom az ilyeneket az életben.
2016. jan. 7. 10:54
 16/64 anonim ***** válasza:
12%
igen brüühüühühüühüh :'( ! te aztán tudod kiknél próbálkoztam
2016. jan. 7. 10:56
 17/64 anonim ***** válasza:
41%
Nem tudom, azért kérdezem.
2016. jan. 7. 10:57
 18/64 anonim ***** válasza:
35%

A rajzfilm az rajzilm.

Ha élőben lenne itt, Bravo-nak úgy kellene lekoptatnia a csajokat. Akikre még sok nyomulna: Toguro, a sok homokosnak kinéző és úgy is viselkdő animecsávó (bár rájuk a rajzfilmben is nyomulnak - deviancia rulz)

Viszont pár rajzfilmhős akik rohadtul egyedül lennének a való életben: Homer Simpson, Kavicsi Béni, Peter Griffin (bár ő s*ggf*j és bunkó ami "jó pont"), Fry a Futuramából, Ron Weasley...

2016. jan. 7. 10:59
 19/64 anonim ***** válasza:
76%
Srácok, volt már itt olyan magát csúnyának tartó pasi, akivel váltottam pár szót privátban, és láttam képet is róla, és nagyon távol állt a csúnyától, nekem szimpatikus volt. Nem mozdultam rá, mert az érzéseim egy ismerősömhöz kötnek, de teljesen tévesen látta magát. És hiába mondtam neki, ő ragaszkodott hozzá, hogy márpedig neki van igaza, én mondhatok akármit.
2016. jan. 7. 11:01
 20/64 anonim ***** válasza:
26%
"Nem mozdultam rá"-tól indul a kamu kifogás. Ilyenekkel tele a padlás :(
2016. jan. 7. 11:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!