Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyebár a lányok mindig jönnek azzal ezen az oldalon, meg máshol is, hogy az a férfias, aki magabiztos, van önbizalma, nos, mi a helyzet akkor, ha egy nem helyes, előnytelen külsejű pasi magabiztos?
Figyelt kérdés
2015. nov. 12. 19:55
21/29 anonim válasza:
19 te köpönyeg forgató vagy -.-
22/29 anonim válasza:
#16: Hahaha! Nemigazán tudom elképzelni, ahogy az alacsony csúnya szélhámos gnómok nőkkel körülvéve sátáni kacajjal röhögik ki a jóképű, fess, szorgalmas úriembereket, akik az önbizalom-hiányuktól egy sötét sarokban összekuporodva magányosan sírdolgának. Na ne röhögtess már! Jóképű, babaarcú, macsóságot sugárzó, magas, deltás srácokat a büdös életben nem láttam soha elégedetlenkedni a nőkről.
23/29 anonim válasza:
Leírom az igazságot: Ha egy ronda férfi magabiztos, akkor az valami ilyesmi reakciót vált ki a nőkből: ˝Mire veri magát ez a selejt? Mindjárt elhányom magam.˝ Ha a ronda rámenős, akkor pedig levakarhatatlan pióca a nők szemében. A nők csak a helyes de bátortalan férfiaktól várják el ezeket, hogy önbizalom, egy kis rámenőség stb. A rondáktól egy valamit akarnak, kerüljék el őket messzire, nem hiába vagyok egyedül, és k.va nem a hozzáállásom, vagy a stílusom miatt, mert nem voltam eddig ilyen egyáltalán, és mégis elutasítottak a nők. Egyszerű az oka az egyedülállóságomnak, ronda vagyok.
24/29 anonim válasza:
22 :D:D így van se fekete,páwa,milliomos férfit nem hallottam panaszkodni hogy nem megy a csajozás le se tojnak a nők ! ez az évszázad vicce amit itt írtatok :D
25/29 anonim válasza:
A nők felszínesek baromira.Ezt bármikor elmondom neked Kérdező,régóta ezt mondom már itt az oldalon is.Jó pár éve. :D ez van sajnos,bárcsak ne így lenne...
24/F
26/29 anonim válasza:
Így vélekednek a nők a ronda férfiakról
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7..
27/29 anonim válasza:
Általában menekülnek. Tapasztalatból tudom, hogy hiába vagyok magabiztos, egyszerűen azonnal lekoptatnak a nők a külsőm miatt. Sajnos alacsony vagyok és ocsmány. Ráadásul én már 1000 feletti elutasításnál járok így 29 évesen (ez 13 évnyi folyamatos próbálkozást jelent), és egy randi sem jött össze, mert minden lány undorítónak tart. Pedig nekem nincsenek is igényeim a lányra vonatkozólag.
28/29 Mi közöd Tőle válasza:
A világ a hibás. Szegény csúnya fiúk mind áldozatok................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ nah idiot.
29/29 anonim válasza:
Nekem vannak olyan fiú barátaim, akik nem helyesek, de jó a stílusuk, magabiztosak, és tetszenek a lányoknak.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!