Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugyebár a lányok mindig jönnek azzal ezen az oldalon, meg máshol is, hogy az a férfias, aki magabiztos, van önbizalma, nos, mi a helyzet akkor, ha egy nem helyes, előnytelen külsejű pasi magabiztos?

Figyelt kérdés

2015. nov. 12. 19:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
82%
most őszintén,megnyugtatóbb lenne, ha azt mondanák, hogy inkább öld meg magad,nem kellesz senkinek, hasztalan rabszolga lehetsz maximum? az ilyen kijelentéseknél/kérdéseknél mégis milyen válaszra számítanak az emberek, hogy "miért mondják a lányok hogy nem számít a külső amikor de igenis számít"? mi változna ha kimondanának ilyen "nyílt titkokat"?
2015. nov. 12. 20:27
 12/29 anonim ***** válasza:
29%

női ""segítségek"

- Legyen önbizalmad (500 elutasítás után mireföl is legyen?)

- Mozdulj ki és keress (aztán 2 kérdéssel odébb meg le vagyunk oltva, hogyha utcán, étteremben van buszon merészelünk ismerkedni)

- Ne mozdulj ki, majd rádtalál a szerelem! (hol van ez garantálva?)

- Legyen jó kisugárzásod (megintcsak, mireföl legyen? Mitől jobb az én kisugárzásom a másik félezer kérőétől?)

- Ismerkedj társkeresőn (hány milliárd levél után fog vajon visszaírni 1 lány?)

- Öltözködj divatosan, trendin (háppersze, minden vágyam egy felszínes nő)

- Sportolj, mozogj, gyúrd ki magad (felszínesség a köbön)

- Add lejjebb az igényeidet és lesz barátnőd! (ohh azonnal! olyan nővel össze jövök aki nem vonz sexuálisan a kedvesért......)

2015. nov. 12. 20:31
 13/29 anonim ***** válasza:
75%

Azért tőlünk elvárjátok, hogy összejöjjünk olyannal, aki nem vonz szexuálisan :DDDDDDD

Jó, akkor elárulnád neked mi lenne segítség? Mert hogy ugye semmilyen tanácsot nem fogadsz el és nem próbálsz ki, mert hátha változtatna a dolgokon, és akkor nem lenne min sírni.

2015. nov. 12. 20:33
 14/29 anonim ***** válasza:
73%

Nem kell 50x bemásolni ezt a listát, már pontról pontra kitárgyaltuk más kérdéseknél.

Sok előnytelenebb külsejű, de magabiztos és stílusos srácot ismerek, akik sikeresek a nőknél. És vannak viszonylag jóképűek, akik félénkek és önbizalomhiányosak (pl. én is), ezért jóval nehezebb dolguk van.

2015. nov. 12. 20:34
 15/29 anonim ***** válasza:
14 bizonyíték? hol van?
2015. nov. 12. 20:36
 16/29 anonim ***** válasza:
50%

Fél ország ilyen! A magabiztosság vonzó,ha szétnézel és látsz van pár sikeres bűn ronda férfi.

A másik végletért kár,sajnos sok igazán jó fej ,dolgos és kifejezetten jóképű férfi önbizalom hiányos...

2015. nov. 12. 20:39
 17/29 anonim ***** válasza:
17%
na ne röhögtessétek ki magatok :D:D
2015. nov. 12. 20:41
 18/29 anonim ***** válasza:
62%
az neked szokásod ;)
2015. nov. 12. 20:41
 19/29 anonim ***** válasza:
75%

"14 bizonyíték? hol van?"

Nem találtam meg, úgyhogy leírom még 1x

- Legyen önbizalmad (500 elutasítás után mireföl is legyen?)

ÖNbizalom, nem másoktól függ.

De aki tényleg 500 db elutasítást kap és mindegyikből levonja a tanulságot és tanul valamit, annak kizárt, hogy ne legyen legalább egy barátnője. A világon minden területen a legsikeresebb emberek estek pofára a legtöbbször (sportolók, üzletemberek, feltalálók stb.).

- Mozdulj ki és keress (aztán 2 kérdéssel odébb meg le vagyunk oltva, hogyha utcán, étteremben van buszon merészelünk ismerkedni)

A nők többsége értékeli, ha egy magabiztos, humoros és jófej férfi határozottan, de kulturált módon leszólítja. Egy-két nőnek talán nem jön be, velük akkor nem kell foglalkozni (főleg, mivel egy részük fóbiás és fél az idegenektől, ilyen barátnőt én pl. nem szeretnék magam mellé).

- Ne mozdulj ki, majd rádtalál a szerelem! (hol van ez garantálva?)

Ez valóban hülyeség.

- Legyen jó kisugárzásod (megintcsak, mireföl legyen? Mitől jobb az én kisugárzásom a másik félezer kérőétől?)

Első körben ne gyűlöld magad, az már egy jó kezdőlépés lenne.

- Ismerkedj társkeresőn (hány milliárd levél után fog vajon visszaírni 1 lány?)

A társkereső szerintem sem a legeffektívebb ismerkedési forma, de lehet olvasni sikerekről. Viszonylag olcsó, gyors és kényelmes, egy próbát megér.

- Öltözködj divatosan, trendin (háppersze, minden vágyam egy felszínes nő)

Feltételezem, te sem lenőtt hajú, krumpliszsákot és lyukas orrú cipőt viselő nőt akarsz.

- Sportolj, mozogj, gyúrd ki magad (felszínesség a köbön)

Ha 120 kilós punnyadék nőre vágysz, nem szóltam.

- Add lejjebb az igényeidet és lesz barátnőd! (ohh azonnal! olyan nővel össze jövök aki nem vonz sexuálisan a kedvesért......)

Inkább nőj fel az igényeidhez, ha nőies nőt akarsz, neked sem árt férfiassá válnod.

2015. nov. 12. 20:47
 20/29 anonim ***** válasza:
43%
tényleg depis bagázs van itt, néha azt érzem, nekem sincs bnőm, de mégis boldogan élek, ha akarok, akkor akad, pedig nem érzem magam szépségnek, sőt! engem csak az zavar, h normális csajt nem találok, akivel komolyan jól ellennék, és nem csak egy kósza numerát lehetne lenyomni, mindig van vmi baj, de van egy ilyen bölcs mondás, h csinálj limonádét. :)
2015. nov. 12. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!