Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A ronda lányok miért unalmas,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ronda lányok miért unalmas, rosszindulatú szentfazékok? Előnytelen külsejű fiúként a magány vár rám egész életemben?

Figyelt kérdés

Oké, hogy a szebb, csinosabb lányok soha le sem fognak szarni engem a külsőm miatt, de a csúnyábbak mind egytől egyig megkeseredett, rosszindulatú, folyton otthon ülő lúzerek, a másik véglet pedig a szentfazék, aki soha egy korty italt meg nem inna, folyton csak a kötelességeivel törődik, hogy mikor kell tanulni, dolgozni, szüleinek segíteni, jajj istenem mi lesz ha ez meg az nem sikerül, ide se megyek oda se megyek mert holnapra sokat kell tanulni...ilyen felhozatal mellett hogy legyen valakim? A szebb csajok sokkal lazábbak, szórakoztatóbbak, simán el lehet velük menni bulizni egy jót, vagy szórakozni tanulás helyett, hülyeségeket csinálni.

Most azt hiszitek, hogy egy züllött alak vagyok akinek semmi terve a jövőre nézve, hát elárulom töredéknyi tanulással jobb jegyeim voltak mindig is az ilyen lányoknál és mellé társasági életem is akadt.

2015. aug. 13. 13:11
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Azt persze kihagytam, hogy ott tesznek keresztbe mindenkinek ahol csak tudnak, előszeretettel beszélnek ki, szólnak le mindenkit és röhögnek más nyomorán.
2015. aug. 13. 13:12
 2/26 anonim ***** válasza:
85%
Nem csak a külsőd a probléma, hanem az a mérhetetlen arrogancia, amivel lenézel másokat, mert többet tanulnak és komolyabbak, mint te. Süt a soraidból a megkeseredettség és rosszindulat, és te szólsz meg másokat? Szánalmas.
2015. aug. 13. 13:13
 3/26 anonim ***** válasza:
69%
Mivan? pont ilyen barátnőm volt,és szép volt..magadból indultál ki?
2015. aug. 13. 13:14
 4/26 anonim válasza:
55%
Szerintem cèlozd be a jó csajokat !Ha jófej vagy vicces,szellemes,intelligens,lehet jó nőd !Én pl. mèg egyszer sem jártam amolyan tipikus szèp fiúval,mert szerintem a legtöbb. csak d*ni akar .Tisztelet a kivètelnek.Hódítsd meg a szép lányokat!Esetleg ha tudsz változtass a külsődön is.
2015. aug. 13. 13:17
 5/26 anonim ***** válasza:
60%
búlizos csajok neked szépek ?:D álmaidban ,nézz be egyszer egy discoba milyen nyomi csajok vannak ,aztán prédikálj
2015. aug. 13. 13:17
 6/26 anonim ***** válasza:
18%
igazad van kérdező! nagyon gonoszak negatívak a ronda lányok egy kettőt probáltam megfüzzni hogy jöjjön el velem randira hát sikertelen volt az egész....
2015. aug. 13. 13:19
 7/26 anonim ***** válasza:
95%

Gondolom 18 év alatti vagy a körüli vagy.

Tudod, a helyedben nem csodálkoznék, nagyon felszínes vagy. Írom ezt úgy, hogy az általad írt másik csoporthoz tartozom inkább. Ezek a lányok is lehetnek szórakoztatóak vagy épp érdekesek, csak te ezt nem akarod észre venni.

8/26 A kérdező kommentje:

#4 Lehet többet voltam már ott mint te...de nem feltétlen bulizósra gondoltam, csak néha el lehet menni oda is.

#1-#2 Én miért lennék ilyen? Nem nézem le őket, csak lehetetlen velük meglenni, mert felemésztenek a rosszindulatukkal és az önsajnálattal.

9/26 anonim ***** válasza:
89%
Az a gond veled, hogy annyira arrogáns vagy, hogy csak na. Ez megint egy hülye általánosítás, nincs ilyen, hogy csak ilyen meg csak olyan van. Persze, akin 50 kiló vakolat van a bulin az biztos nagyon szép meg minden, de attól még nem biztos hogy csak az ilyen lányok között vannak 'szépek'. Amúgy képzeld, nem mindenki teheti meg, hogy elmegy bulizni és iszik tanulás meg munka helyett. Ha felszínes emberekre vágysz, akik csak buliznak meg hülyéskednek, akkor azokkal barátkozz. Az nem jelent semmit, hogy jobb jegyeid vannak, mert a gondolkodásmódodból eléggé látszik, hogy lehet, hogy okos vagy, de intelligens biztos nem.
2015. aug. 13. 13:25
 10/26 A kérdező kommentje:

nem vagyok felszínes, tök mindegy hogy néz ki valaki ha jófej. de ezek a lányok nem azok. pedig jó lenne.

2015. aug. 13. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!