Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda lányok miért unalmas, rosszindulatú szentfazékok? Előnytelen külsejű fiúként a magány vár rám egész életemben?
Oké, hogy a szebb, csinosabb lányok soha le sem fognak szarni engem a külsőm miatt, de a csúnyábbak mind egytől egyig megkeseredett, rosszindulatú, folyton otthon ülő lúzerek, a másik véglet pedig a szentfazék, aki soha egy korty italt meg nem inna, folyton csak a kötelességeivel törődik, hogy mikor kell tanulni, dolgozni, szüleinek segíteni, jajj istenem mi lesz ha ez meg az nem sikerül, ide se megyek oda se megyek mert holnapra sokat kell tanulni...ilyen felhozatal mellett hogy legyen valakim? A szebb csajok sokkal lazábbak, szórakoztatóbbak, simán el lehet velük menni bulizni egy jót, vagy szórakozni tanulás helyett, hülyeségeket csinálni.
Most azt hiszitek, hogy egy züllött alak vagyok akinek semmi terve a jövőre nézve, hát elárulom töredéknyi tanulással jobb jegyeim voltak mindig is az ilyen lányoknál és mellé társasági életem is akadt.

szépek közt is sok a szentfazék stréber,unalmas buta
fiatalabb korosztályban pláne.
én mindig a vagány típust szerettem mondjuk.

tévedésben vagy :D
szebb nők - lazábbak,szórakoztatóbbak??? what? :O
nagyon nem így van,sajnálom

@16:06
Inkább igyál meg egy teát, túl feszült vagy, lazíts haver, elvégre nyár van. :D

Ez nem kérdés, amit feltettél, csak fröcsögő nyígás.
Nézd, ennyi megkeseredettséggel szerintem épp te manőverezed bele magad a savanya lúzerségbe, oszt ha mellé még csak szép se vagy, akkor tulajdonképp mit is vársz? Ki a rosseb vessen szemet rád?
Most mondd meg légyszi: ki a fene fogja felismerni benned a jóarcot, ha már ennyi idősen hisztis szirtimorc vagy? De legfőképpen: ki szán rád ennyi időt, hogy előhozza?
Bakker... nem is veszitek észre, hogy csupa önbeváltó jóslat miatt nyekeregtek itt a gyk-n.
Ha te lúzernek tartod magad, akkor más is annak fog. Ennyi az egész titok.

Egyrészt nem minden csúnyább lány olyan amilyennek te leírtad, csak ki kell szűrni őket. Vagy még válogatni is lusta vagy?
Én is csúnya vagyok, mindig is az voltam, de a személyiségemet aki megismeri az szereti. Néha néha jártam el kikapcsolódni, de nem gyakran, de már tizenévesen is voltam annyira intelligens, hogy ne alkoholizáljak orrba-szájba, tudtam, ettől nem leszek menő. (Te sem) És attól sem ha hülyeségeket csinálok. Fontos volt a tanulás, és szerettem/szeretek olvasni is. Voltak kötelességeim amiket elvégeztem. Úgy voltam vele, ha valaki nem fogad el így, akkor menjen isten hírével, akkor annyit is ér...
Mégis voltak kapcsolataim, és az igazi szerelmet is megtaláltam.
Ha máshogy állnál a lányokhoz, nem lenne ilyen magasan az orrod, és tanulnál egy kis alázatot, hamarabb lenne kapcsolatod, bár a lányok érdekében remélem nem lesz, vagy csak akkor, ha lejjebb adtál az arcodból, mert ez a stílus amit itt előadsz undorító. Ezek alapján nem is csodálom, hogy senkinek nem kellesz.
Szerinted az a jó csaj aki nem tanul, iszik, és hülyeségekbe megy bele? Ebből látszik, hogy éretlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!