Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan ember van aki egész életében egyedül, magányosan él?
kérdező, előző válaszoló, ha jól sejtem férfiak vagytok
Őszintén szólva ennyi csalódás, meg retek ku*va után, lehet, hogy ti jártatok jól.
25 éves létemre nekem se volt soha senkim. Sajnos voltak problémáim a múltban, nem is volt lehetőségem ismerkedni. Ma már próbálom behozni, de ez késő. 25 éves létemre egy tini szintjén vagyok ha csajozásról van szó. A tini szerelemről is lemaradtam, amit nagyon sajnálok, mert azt hiszem az a legtisztább és legőszintébb. A felnőtt " ész " elrontja.
Sokáig próbálkoztam, nem is mondanám, hogy nem volt akaraterőm hozzá. Leadtam 20 kilót, ami azért nem mindenkinek sikerül. De így sincs eredményem a lányoknál.
Most kezdek átbukni egy olyan szinte, hogy már dacból sem vagyok hajlandó tovább próbálkozni. Már a családtagjaimat is kezdem sorra elmarni magam mellől, mert nekik megadatott egy normálisabb élet, több barátnővel/baráttal a hátuk mögött, de olyan is van aki már megtalálta az igazit.
Szégyen, de már megvetéssel tudok csak ezekre az emberekre tekinteni, mert ez nekem nem jött össze. Pedig változtattam magamon, de így se.
A haverok nem ugyanazok. Velük nem lehet lelkizni és szexelni :D
A férfi világban nem mutathatod magad gyengének. Ezért kéne nekem egy barátnő, aki előtt ezt megtehetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!