Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek nagy az orra, viszont jó az alakja és "normális" lány, úgy van esélye az életben normális kapcsolatra? Vagy egész életében egyedül marad emiatt?
Hát miért ne lehetne?
Nem bántásként de az esélyek úgy csökkenek szerintem.
DE!
Ha annyira nagy akkor meglehet műtetni és annyira nem is drága!
Most ez lehet hogy bunkón hangzik,de elöbb utobb ha nagyon zavar akkor meg is fogod műtetni!
Ja és egy volt nagy orru vagyok!Akinek már nem az!:)
Itt nézelődj!
A normálist az ezelőtti nap kérdései alapján szűrtem le, nem én találtam ki.
2.
Mesélnél kicsit, hogy mikor, miért stb műtetted meg az orrod?
Miért ne lenne? Ha egyedül maradsz akkor nem emiatt lesz.
Hidd el sok fiú szeretne olyan lányt, aki "normális".
Ha meg az alakod is jó, akkor már nyert ügyed van.
22/F
mennyire nagy? nem hiszem, hogy egy pasit ez elriasztana
jó az alakod normális vagy nyert ügyed van
pasik az ilyeneket nem veszik észre amúgy sem csak a lányok magukon
25/f
"A normálist az ezelőtti nap kérdései alapján szűrtem le, nem én találtam ki. "
Az előző napi válaszok alapján: Vingárdium leviósszá!
ma 20:10-es vagyok!
Szerintem akinek nem nagy az orra az könnyen beszél hogy jaj nem zavar meg hogy nem hátráltat!Nem a francot nem,olyan gátlást rak az emberbe hogy csak na!Tapasztalat!!!Amióta nem nagy azota sokkal nyitotabb vagyok mindenkivel és felszabadultabb,ennek pszichologiai okai is vannak!
Lehet hogy igen hogy valaki észre sem veszi,de ez pszichologia mert akinek nagy és tudja is ezt magáról azt igen is zavarja.De ku@rvára és erről nem is szeretnék vitát nyitni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!