Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakinek nagy az orra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek nagy az orra, viszont jó az alakja és "normális" lány, úgy van esélye az életben normális kapcsolatra? Vagy egész életében egyedül marad emiatt?

Figyelt kérdés
Normálist úgy értem ,hogy visszafogott, kedves, nem bulizós stb...
2011. jún. 17. 20:07
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Persze én nem akarlak rábeszélni,de én az írásod alapján azt érzem hogy nagyon rosszul érzed ez miatt magad!

Itt most nem a párválasztásról van szó,hanem rólad!!Hogy te jól érezd magad a börödben és az látszik az emberen ha gátlásos és nincs önbizalma.

2011. jún. 17. 21:34
 32/36 A kérdező kommentje:

Én is így gondoltam. 3 év múlva keresek, havi 80-90 ezret (diplomával... :'( ) ha egyáltalán kapok munkát, akkor félre fogok tenni. 2 évet spórolok rá. Addig még van 5 évem. Igyekszem megszokni, átgondolni. Ha addig találok valakit akinek így tetszenék esetleg elfogadom magam, akkor nem műtetem meg. Megpróbálok magabiztosabb lenni, az nagyon sokat számít, eddig az voltam, sokkal jobb volt a kapcsolatom mindenkivel. Most, hogy megint elgondolkodtam rajta, hogy milyen béna vagyok, most a kapcsolataim is megváltoztak.

Ha akkor is egyedül leszek, biztos meg fogom műttetni.

Megbeszélem még a környezetemmel is mit gondol róla.

Mennyi idő alatt jött helyre Neked?

2011. jún. 17. 21:38
 33/36 A kérdező kommentje:
Eddig elfogadtam semmi bajom nem volt vele. Csak nem hiszem, hogy normális, hogy ennyi idősen nincs párom. És nem az orrom miatt nem járok bulikba, hanem a természetem miatt. Egyszerűen nem szeretem. Így még kevesebb az esély ismerkedni.
2011. jún. 17. 21:40
 34/36 anonim ***** válasza:

Suli mellett nem tudsz elmenni valahova alkalmi munkára?

Azt hogy találsz valakit az egy dolog,de ez a gátlás mindig ott lesz benned még akkor is!Tapasztalatból mondom és az anyukám példájából!Ezt jegyezd meg hogy ha megcsináltatod,akkor csak is saját magad miatt tedd!!!Hogy boldog legyél és a börödban jobban érezd magad.

2-3 hónap a gyógyulási idő kb!

Az elején olyan mitha bemostak volna egyet!:)

Egyébként helyes lány vagy és kedvesnek tünsz,úgy hogy biztos vagyok benne hogy fogsz találni magadnak!Legyél pozitív mindig!!!

2011. jún. 17. 21:45
 35/36 A kérdező kommentje:

Igyekszek! Köszönöm, megfogadom a tanácsod, nagyon sokat segítettél!

Már kerestem nyári munkát, remélem kapok, abból is elkezdek félre tenni. Ha diploma után kapok munkát, remélem otthon kapok, így nem kell albérletre költeni, akkor úgy terveztem, hogy elvégzek egy szakmát, amit mindig is szerettem volna.

Azt hobby szinten csinálnám, mert gyerekkori álmom, csak nem lehet megélni csak abból. Így tudnék félre tenni.

Most nem görcsölök rá a dologra. Hagyok magamnak időt rendesen átgondolni.

Most találtam egy könyvet, ami az önbizalmat erősíti. Azt mindenképpen elolvasom.

Megpróbálok nem arra gondolni, hogy mindenki megszól miatta. Én is édesanyámtól örököltem, de a 3 testvér közül csak én.

Ehhez is tehetség kell, hogy minden szülőtől a legrosszabb tulajdonságot örökölje valaki... :)

Próbáltam már viccesen is felfogni a dolgot, az nagyon segített :)

Néha úgy mentem be a kolesz szobába:

-" Sziasztok, Itt vagyunk!!"

-"Kik??"

-" Hát én és az orrom!"

Megpróbálom mutatni, hogy nem igazán zavar.

Ennek ellenére nem zárkózok be a szobámba, szeretek emberekkel beszélgetni, viccelődni stb. Mintha normális ember lennék. Olyan jó érzés, hogy engem elfogadtak, csak még én állok hadilábon magammal.

2011. jún. 17. 21:56
 36/36 Sexymushroom válasza:
En az vagyok bocs hogy nincs ekezet csak olyan a telom es az oszt tarsaim helyesnek tartanak es egyikkel jartam (2szer fekudtem le vele)
2014. nov. 24. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!