Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek nagy az orra, viszont jó az alakja és "normális" lány, úgy van esélye az életben normális kapcsolatra? Vagy egész életében egyedül marad emiatt?
Azért gondolom, mert mivel nem járok "partyzni" stb. és azok a fiúk a barátnőim elmondása szerint csak a lyukat látják a lányokban, ezért nem érdekli őket az arca. De akit nem az érdekel talán az arc alapján választ vagy nem tudom.
Szégyen, de itt vagyok 26 évesen 0 önbizalommal és attól félek, hogy egyedül töltöm az egész életemet.
Ismét 2. vagyok!
Azért műtettem meg mert nagyon nagy volt!Az alsó rész nagyon hosszu volt,bár szerencsére a széltével és formájával nem volt baj így csak a végéből csppentettek le egy darabot!
Akkor még olyan 150-200 ezer ft körül volt!Most szerintem olyan 200-300 körül lehet,de jól kötül kell nézni mert árban is nagyon nagy eltérések vannak helyeken!
Én nem bántam meg és rajtam kivűl még sok ros társam se.Ha meg szépiteni akkor miért ne?Akkor miért hagyném úgy?
Nézd kérdező az biztos hogy ez miatt ott lesz benned a gátlás mindig is,mert tudod magadról hogy nagy,és hiába mondják jaj ugyan nem nagy az.Úgy sem hiszed el mert ez a tudatodban ott van és nem vagy vele megelégedve!
Nekem is mondták hogy jaj dehogy nagy jó az úgy és nem hittem el nekik!Amióta megcsináltattam akkora teher esett le rólam hogy nem tudom elmondani!
A komment megírásának időpontja: ma 20:21
Kérdezz nyugodtan itt is!Semmi olyan nincs ebben,talán másnak is hasznos lehet.
Oks, köszönöm!
Volt már, hogy a buszon egy idős nő aki nem mellettem ült, hanem a másik oldalon, szólt nekem, hogy adjak egy lapot és ceruzát. Nem tudtam mit szeretne. Adtam neki. Leírt egy címet. Mondta, hogy neki is ilyen orra volt és szörnyű volt az élete. Mindenképpen menjek el oda és kérjem ki a véleményét az orvosnak mennyiért csinálná. De utána menjek el egy pszichológiai vizsgálatra, ahol ha azt mondják, hogy megnehezíti az életemet, akkor ingyen megműtik. (gondolom aki nemet vált Őket is így műtik ingyen).
Engem még nem csúfoltak az orrom miatt, maximum 2 szer általános iskolába.
Viszont zavar, ha oldalról néznek, nem teszek fel képet magamról. Mostanában észre vettem, ha beszélgetnek velem, akkor a szemembe és az orromra néznek felváltva. Mondom még nem szóltak meg érte, tehát Ők elfogadtak engem úgy ahogy vagyok.
És eddig úgy voltam ha mást nem zavar engem sem zavar. Eddig kicsit magabiztosabb voltam, de most újra elvesztettem az önbizalmam.
Arra gondoltam, hogy most megpróbálom ezt legyűrni, hogy elfogadom a tükörképem. Ha sikerül akkor nem műtetem meg, ha nem akkor megteszem. De nem tudom mennyit várjak rá. Ez nagy döntés, nem csak egy egyszerű hajfestés. Mi lesz ha megbánom.
Ui.: kiskoromban sosem néztem tükörbe csak nagyon ritkán és bemeséltem magamnak, hogy nem is így nézek ki, csak magamat látom ilyennek...
Hát az biztos nem egyszerü döntés,de ebben senki nem tud tanácsot adni,ezt magadban kellene tisztáznod!
Annyit még tudnod kell hogy az ember orra és füle ha nem is sokat de amig meg nem hal szép lassan nő!
Azt hogy megbánod e nem tudom!
Küldesz egy képet privátban?Csak az orrodról úgy hogy ne legyen benne az arcod csak az orrod!
Menézném hogy legyen viszonyitási alapom!Mer sokaknak tényleg annyira nem cudar mint hiszik!
Persze ha nem akarod nem kell....mármint küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!