Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakinek nagy az orra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek nagy az orra, viszont jó az alakja és "normális" lány, úgy van esélye az életben normális kapcsolatra? Vagy egész életében egyedül marad emiatt?

Figyelt kérdés
Normálist úgy értem ,hogy visszafogott, kedves, nem bulizós stb...
2011. jún. 17. 20:07
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
vissza írtam!
2011. jún. 17. 21:02
 22/36 anonim ***** válasza:
sikerült elküldeni?
2011. jún. 17. 21:08
 23/36 A kérdező kommentje:
Igen, elment...
2011. jún. 17. 21:10
 24/36 anonim ***** válasza:

Én öszinte leszek hozzád mert nem szeretek hazudni!

Nem annyira gáz azt gondoltam nagyobb!

DE!

Viszont sokkal szebb lenne az arcod ha megcsináltatnád mert egyébként meg tényleg jó alakod van és az arcod is helyes.

Az önbizalmadnak is jót tenne.Ezért én azt javaslom hogy csináltasd meg hogy boldogabb ember lehessél és ne kelljen gátlásokkal élned még akkor sem ha nem olyan nagy.bár oldalról nem láttam.

2011. jún. 17. 21:19
 25/36 anonim ***** válasza:
Ha a néni oda ment hozzád a buszon akkor úgy is tudod hogy milyen.Csináltsd meg hogy ne kelljen ezen görcsölnöd és egy felszabadult ember lehessél!
2011. jún. 17. 21:20
 26/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nyáron elgondolkodok rajta, de nagy döntés lesz az biztos :( Ha megműttetem és úgy kellenék valakinek, akkor szinte becsapom, mert az már nem én leszek. És a génjeimben benne lesz, tehát a gyerekünk is lehet nagy orrú...
2011. jún. 17. 21:25
 27/36 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 21:25

Igen ebben igazad van!

De viszont ha te így nem érzed jól magad,akkor az sem jó ezt tudnod kell!

Az anyámnak is nagy orra van ő 50 éves de még mindig gátlásai vannak ez miatt és volt neki mindig is és nem tudott kibontakozni a személyisége ez miatt soha rendessen.

Ha komoly a kapcsolat akkor meg megfogja érteni az illető és elmondod neki az igazat,ha igazi társ akkor megfog érteni téged hogy így döntöttél!

2011. jún. 17. 21:28
 28/36 A kérdező kommentje:
De pénzem nem lesz rá az biztos. Szüleimtől nem akarok kérni, az én keresetem pedig nem (lesz)elég rá :(
2011. jún. 17. 21:28
 29/36 anonim ***** válasza:

Ha nem ért meg akkor meg elhuzhat a francba....

Ezt magad miatt teszed!Te is tudod hogy nem szép és nem vagy vele megelégedve akkor miért hagynád úgy??

Szerinted a mai világban hány ember műteti meg valamiét hogy jobban érezze magát a bőréban?Sokan!

2011. jún. 17. 21:30
 30/36 anonim ***** válasza:
Minden hónapban teszel félre valamennyit,nem kell egyből!Nem tudom mennyit keresel,de ha félre tudsz tenni havi 15-25 ezret havonta,akkor 1 év alatt össze lehet rá spórolni!
2011. jún. 17. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!