Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyebár a lányok mindig jönnek azzal ezen az oldalon, meg máshol is, hogy az a férfias, aki magabiztos, van önbizalma, nos, mi a helyzet akkor, ha egy nem helyes, előnytelen külsejű pasi magabiztos?
Az előnytelen relatív. Kivéve ha Gollam.
Ha ellensúlyozza jó beszélőkével, humoros, de nem gúnyos, akkor jöhet. :)
Nekem sokszor volt ronda pasim. Egyszeruen vonzodtam hozzajuk szexualisan. De vegig lattam , h rondak, de nem erdekelt. Komoly kapcsolatnak akartam oket.
N
Az eddigi válaszok döntő többségét férfi írta. :DD
Most komolyan, nektek sehogy sem lehet segíteni, bármilyen tanácsot is ad az ember. Tényleg csak várjátok a sült galambot a szátokba, és hibáztattok másokat. Hogy kicsit igényesebben öltözködni (ez alatt nem márkás cuccokat kell érteni, hanem mondjuk, hogy n vegyél fel utcára kinyúlt pólót, stb), sportolni, megmozdulni kelljen? Azt már nem, különben is milyen felszínesek a nők. Hogy kicsit lazábban kezelni a dolgokat, emberien viselkedni, az önbizalmat növelni? Végképp nem, hát úgysem kellek senkinek, mért próbáljak meg változtatni magamon.
Ha nektek jó a rinyálás, akkor folytassátok nyugodtan. De hogy ettől még nem pottyan az öletekbe egy barátnő, az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!