Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan pasik akikből hiányzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan pasik akikből hiányzik a férfias, sármos kisugárzás, nem lesz barátnőjük?

Figyelt kérdés
2015. okt. 19. 22:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Ha van pénze,miért ne?
2015. okt. 19. 22:16
 2/16 anonim ***** válasza:
73%
nem!
2015. okt. 19. 22:20
 3/16 anonim ***** válasza:
45%
nem
2015. okt. 19. 22:26
 4/16 anonim ***** válasza:
41%

Akik ezeket az önsajnáltató kérdéseket teszik fel azok nem járnak utcán néha és nem látják mennyiféle embernek van barátnője?

Nekem sincs barátnőm, mégsem hibáztatok senkit miatta! Hidd el kedves kérdező, ez a legrosszabb hozzáállás ami létezik, hogy "nekem úgysem lesz barátnőm..."! Ordít róla negatív gondolkodásmód és ugyan miért akarna bárki, negatív és önsajnáltató emberrel járni? Mindenkinek van elég gondja magával, nem kell a másé is hozzá.

Ne muszájból akarj barátnőt, hanem azért mert kölcsönösen szimpatikusak vagytok egymásnak! Azokat hagyd akiknek nem vagy szimpatikus, nem tehetsz semmit ellen, legfeljebb megjátszhatod magad. Az jobb lenne?

2015. okt. 19. 22:27
 5/16 anonim ***** válasza:
67%

4-es.

Mindig ugyanoda lyukadunk ki,tehát hagyjam azokat a nőket,akiknek nem jövök be,ezt állítod...

Akkor hagyjam az összes nőt,mert egyiknek sem tetszem,tehát ugyanúgy egyedül maradok örökre,nő nélkül...

És ezt Te mondtad...

Ugyanott tartunk,hogy egy nőnél sincsen esélyem...:/

24/F

2015. okt. 19. 22:30
 6/16 anonim ***** válasza:
24%

5-ös: nem kell erőltetni velük a dolgot, természetesen próbálkozni lehet, közben lehet hogy megismer és megkedvel (valljuk be, nem túl reális). De akkor felteszem ezt a kérdést? Attól jobban éreznéd magad hogy szánalomból lefeküdne veled? Nem hiszem.

Nem tudom hogy nézel ki, de ha reálisan keresel barátnőt (nem csak gyönyörű nők) és nem vagy 130 magas 5 centis farkú férfi akkor van esélyed. Hidd el, vannak ronda ismerőseim.

Egy példa: van egy ronda arcú, kampó orrú, 5 méterről bűzlő ismerősöm, látszólag a nők 100%-ának rémálma, mégis van barátnője! Nem modell alkat de messze nem is bányarém! Viszont van egy magabiztos kiállása és stílusa és nem sajnáltatja magát!

Szóval ha soha nem lesz barátnőd azért azért lehet mert külsőben nem adsz lejjebb a színvonalból, vagy mert borzasztó a személyiséget. Az összes többi kifogás.

2015. okt. 19. 22:38
 7/16 anonim ***** válasza:
46%

6-os.

Szánalomból én sem jöhetek össze egy nővel sem,tehát akkor hova is adjam lejjebb?:)

a személyiségemmel nincsenek nagy problémák,csak odáig el sem jutok,hogy egyáltalán meg akarjanak ismerni a nők,pedig nem vagyok csúnya sem,adok is magamra,az öltözködésemre,szóval ne aggódj én sem értem...

24/F

2015. okt. 19. 22:45
 8/16 anonim ***** válasza:
46%

Ja igen,és nekem elég lenne bőven egy átlagos kinézetű lány,nem érdekel engem a külső túlzottan,nincsenek is egyáltalán nagy elvárásaim,azonban a nőknek annál inkább túl sok van sajnos...

Szóval én reálisan látom és nézem a dolgokat,de a nők egyáltalán nem...

24/F

2015. okt. 19. 22:47
 9/16 anonim ***** válasza:
40%
8-as: Ahogy mondtam nekem sem volt még barátnőm, pedig elmúltam 21 éves, de nem okolok mást emiatt mert ezzel csak még lejjebb süllyednék a gödörben. Tudom hogy nehéz, de meg kell próbálni pozitívan állni a dolgokhoz különben egyre elkeseredettebb lesz az ember és egyre inkább látszani fog. Hidd el, én őszintén sok szerencsét kívánok neked mivel én is ugyanebben a cipőben járok.
2015. okt. 19. 22:52
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem,és elvisz a holló!XD
2015. okt. 19. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!