Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz ismerkednie egy olyan pasinak, akiből hiányzik a férfias szexuális kisugárzás, férfiasság? Találhat magának párt ilyen férfi?
Figyelt kérdés
Eléggé sikertelen vagyok a nők terén, azt mondják női ismerősök, azért mert hiányzik belőled a férfi szexuális kisugárzás és a párkapcsolata alapja a nemiség megléte. Ezen szerintem változtatni nem lehet mert kémia, hormonok meglétének a kérdése.2013. jún. 11. 18:10
1/7 anonim válasza:
A "kisugárzás" soktényezős. Ha nem születsz Adonisznak akkor is van esélyed, de akkor a "belső kisugárzásoddal" kell hódítani.
Ha az sincs akkor tényleg kevés jelentkeződ lesz.
2/7 anonim válasza:
Na igy sehogyan, ha mindezt a baromságot elhiszed magadrol.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csúnya nem ez a baj velem!! Inkább a férfiasság.
2013. jún. 11. 18:17
4/7 anonim válasza:
Mit értesz férfiasság alatt?
Nem tudsz kiállni magadért?
Vagy nem vagy ápolt?
Úgy öltözöl mint anyuci pici fiacskája?
Mégis miben nyilvánul meg az, hogy nincs férfias kisugárzásod?
5/7 anonim válasza:
Ha megnézed, a nők a "rosszfiúkat" és a gazdag pasasokat szeretik. Tehát legyen sok lóvéd, legyél lekezelő a nőkkel, és azonnal alfahím leszel, figyeld meg...
(Vagy pedig legyél Justin Bieber)
6/7 A kérdező kommentje:
4-es jaja, mint pl justin bibernek is helyes arca van, nem férfias
2013. jún. 11. 18:25
7/7 anonim válasza:
Mutatnál magadról egy fényképet?
Hátha tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!