Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés

Eddig minden fiú azzal utasított el, hogy nincs elég nőies kisugárzásom, vagy hogy nincs bennem semmi plusz ami miatt érdekes lennék, csak egy átlagos lány vagyok. Mégis milyen plusznak kellene bennem lenni?

A kérdésem az, hogy hogy tudok ezen változtatni. Egyáltalán lehet ezen változtatni? Vagy törődjek bele, hogy ez van, így nem kellek senkinek? 23/N

2013. ápr. 19. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:

talán nem öltözöl elég nőiesen?

vagy nem sminkelsz? nem magassarkuzol,de még egy balerina cipöd sincs? rövid a hajad? ird le mileny vagy

2013. ápr. 19. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem megfelelő pasikat találtál meg :) Aki szeretni fog, az látni fog benned pluszt :) Valakinek ez a szilikon mell, másnak az olvasás, megint másnak a vicces csaj :) Nem vagyunk egyformák. Légy önmagad! Annál többet nem tehetsz.
2013. ápr. 19. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:

valakinek csak kellesz :D

bár ez alapján nehéz megmondani, egy képet küldhetnél, felrakhatnál, vagy valami

22F

2013. ápr. 19. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:
küldj egy képet, amúgy a smink dolog baromság, én ismerek egy lányt, akiből valami őrjítő szexualitás és vidámság sugárzik kilométerekről, és láttam már smink nélkül többször is, anélkül is ilyen, szóval ez valami megmagyarázhatatlan, de biztosan nem a sminken múlik :D jó lenne egy kép, és akkor tudok mit mondani, mi az ami hiányozhat, lehet semmi, csak egy mosoly az arcodról :D
2013. ápr. 19. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha egy srácnak nem kellesz smink nélkül, akkor megette a penész az egészet. Szerintem ne is próbálj meg megváltozni. Mégis minek? Aki nem értékel téged a magad valójában, azzal nem kell törődni. Én ha megismerek egy lányt vagy megtetszik egy lány, akkor a smink kvázi nem érdekel, sőt megkockáztatom, smink nélkül sokkal szebbek a lányok. Öltözködés dettó. Nálam az a valami plusz éppenséggel a belső kisugárzás, a természetesség és az, hogy magát adja, nem próbál meg megfelelni akár nekem, akár másnak. A srácok valószínűleg azért mondják ezt neked, mert nem jössz be nekik külsőre és nem tudnak ettől elvonatkoztatni. Ergo lehetőséget sem adnak neked ahhoz, hogy komolyabban megismerjenek és ezzel a szöveggel koptatnak le. Néha szégyellem a saját korosztályomat, de tényleg.

22/F

2013. ápr. 19. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!