Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előnytelen külsejű (kövér, nagyon sovány, kopaszodó, alacsony) határozatlan, félénk pasik, nektek hol, melyik internetes ismerkedős helyen volt sikeretek a nők terén?
Én elég félénk, visszahúzódó típus vagyok. Élőben sosem volt szerencsém a lányoknál így inkább interneten próbálkoztam, ott már több sikerrel.
3 komolyabb kapcsolatom jött össze netes társkeresővel, a 3dik jelenleg is tart immáron 6 éve :)
Amúgy mindegyik a Love.hu oldalon jött össze.
30/F
Sehol. Eddig egyetlen kapcsolatom volt, az élőben jött össze. Társkeresőn férfiként akkor van esélyed, ha tényleg nagyon jól nézel ki, mert a legtöbb nő, még az adatlapod elolvasására sem hajlandó, ha nem vagy adonisz, nem hogy a leveledbe belenézzen. Élőben sokkal jobbak az esélyek, pláne ha tudod érvényesíteni a társdalmi státuszod. Igenis bunkónak, törtetőnek, másokat lekezelőnek kell lenni, mert a nők az ilyen pasikra buknak.
26F
Szia!
Mindenki más és más,nekem sose jöttek be a szép fiúk,
mert mindegyik beképzelt ,és azt hiszik mindenkit megkaphatnak!
A bunkó,törtető másokat lekezelő és lenéző ,durva,agresszív,alkoholista vadállatokat is elkerülöm!
Neten van esélyed szerintem
ne aggódj majd lesz társad,soksikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!