Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A depressziósok, lelki betegek is megtalálják a társukat?
Figyelt kérdés
Valakit, aki tényleg szereti őket, betegségükkel együtt vagy annak ellenére? Ki nem riadna vissza attól, ha megtudná hogy valaki már próbálkozott öngyilkossággal, és vágások vannak a testén, amit saját maga okozott? Tényleg érdekel, hogy nekem, nekünk van-e esélyünk. Esetleg tapasztalat, valaki ilyen és van párja, vagy talán valaki 'normális' és van párja? Köszönöm a válaszokat.2015. szept. 19. 18:37
41/49 anonim válasza:
34-es vagyok, és mint írtam, kezeltetem magam. Járok pszichológushoz és pszichiáterhez is. Párommal azóta is tart a kapcsolatunk, sokat javult az állapotom is, köszönjük, jól vagyunk. :)
42/49 A kérdező kommentje:
23 vagyok, igazából csak szeretném kiírni a tapasztalataimat, hátha valakit érdekel a téma. Nem, nem találtam azóta se normális kapcsolatot és nem is lehet, úgy látom. Azóta főképp csak kihasználtak, most kapcsolatom van, a srác NEM tudja, hogy depressziós vagyok, NEM tud a vágásaimról, a gondolataimról se meg az érzéseimről se, egy más embernek mutatom magam akit tud szeretni, mert én szeretem őt de tudom hogy elküldene a fenébe ha tudna rólam mindent (ki nem?). Szóval összegezve, a kérdésemre a válasz kiderült. Párkapcsolat? Lehet. Normális? Nem. Azóta már azt a kis emberségemet is elvesztettem amit úgy láttam régi válaszaim alapján, hogy megvolt. Na ennyi a konklúziója a dolgoknak.
2018. ápr. 2. 19:12
43/49 A kérdező kommentje:
Pszichológus meg ökörség. Annyi hogy elkéri a pénzed és beszélget veled egy órát (azt én is meg tudom tenni, valaki?). Vagy pszichiáterhez mész és akkor agymosott gyógyszeres leszel egész életedben, vagy elfogadod hogy van ami van. Vagy nyersz a lottón és akkor máris nem leszel depis. xd Nálam egyik se játszik, el kell fogadnom hogy van ami van.
2018. ápr. 2. 19:14
44/49 anonim válasza:
Én férfiként vagyok hasonló helyzetben. Bár ez lehet nem is depresszió. Nagyon nagy hullámzásaim vannak. Egyszer nagyon vidám vagyok, minden rózsaszín, egyszer meg magam alatt vagyok. Sajnos többet vagyok magam alatt. Szerintem én azért kerültem ebbe, mert rég nincs kapcsolatom. Csak így meg ismerkedni is sokkal nehezebb. A nők azonnal kiszagolják, hogy valami nem olyan mint másoknál.
45/49 anonim válasza:
Paranoid skizofrén nő vagyok és büszkén jelentem, életemben először van megértő, szerető párom. Nem mondom hogy könnyű, de sokat kell kommunikálni. :) Folytonos orvosi felügyelet alatt állok, elég meredek gyógyszerekkel. Hiszem, hogy leszek jól még tartósan. :) Ne adjátok fel és legyetek őszinték.
46/49 anonim válasza:
Depressziós és lelkiebeteg nő vagyok és sosem volt párom. Az már más kérdés, hogy pontosan ez az okozója a lelkiállapotomnak.
48/49 A kérdező kommentje:
#46 Hát igen ez a hátulütője. Nekem pl az egyik okozója a nincstelenség, bizonytalanság, de pont az állapotom miatt nem csináltam soha semmit hogy tegyek ez ellen. Vagyis igazából kijöttem külföldre aztán ellógtam a bentlakásos melóhelyről a büdös nagy semmibe és úgy találtam rá a páromra, és sokkal több mindenem van mint ami valaha volt de amíg nincs egy otthonom, ami soha nem volt még, addig nincstelen vagyok. Ördögi kör. Vagy pl utálom hogy ronda és dagadt vagyok és ezért zabálok. Bár régen, 40 kilósan is ezt gondoltam. Nem tudom igaz e most.
Fun fact: lehet megéri mégis fűvel fával, mert a jelenlegi párommal is szexkapcsolatnak indult a dolog és életem első komoly kapcsolata lett belőle.
2018. ápr. 3. 06:47
49/49 A kérdező kommentje:
Másik országba konkrétan. Egyetlen dolog amire büszke vagyok, hogy aki elvitt a biztos helyemről, elhozott ide, itthagyott a büdös nagy semmibe egyedül és mégis ittmaradtam és megoldottam. Egyetlen teljesítményem ebben a szánalmas életben hogy mertem kockáztatni mert tudtam hogy úgysincs semmim és nem veszthetek.
2018. ápr. 3. 06:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!