Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A depressziósok, lelki betegek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A depressziósok, lelki betegek is megtalálják a társukat?

Figyelt kérdés
Valakit, aki tényleg szereti őket, betegségükkel együtt vagy annak ellenére? Ki nem riadna vissza attól, ha megtudná hogy valaki már próbálkozott öngyilkossággal, és vágások vannak a testén, amit saját maga okozott? Tényleg érdekel, hogy nekem, nekünk van-e esélyünk. Esetleg tapasztalat, valaki ilyen és van párja, vagy talán valaki 'normális' és van párja? Köszönöm a válaszokat.

2015. szept. 19. 18:37
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

Én egy szociopata huszonéves férfi vagyok, és semmi, de abszolúte semmi kiutat nem látok a helyzetemből. Öngyilkosságra nem gondolok, és ezekután sem fogok, mert azzal túl sok embert tennék boldoggá, maximum arra, hogy bosszút álljak másokon.

Semmi kiutat nem látok a helyzetemből. Esetleg valaki tudna valami terápiát, vagy gyógyszeres kezelést javasolni?

2016. febr. 15. 15:34
 32/49 A kérdező kommentje:
#31 pszichiáternél voltál már? :/ szerintem biztosan van erre is valami kezelés. akárhogy is, sok sikert kívánok neked is, meg mindenkinek aki hasonló dolgoktól szenved mint te/én.
2016. márc. 10. 19:09
 33/49 anonim ***** válasza:
9%
Légy normális
2016. márc. 24. 21:24
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

Én depressziós és Borderline személyiségzavaros vagyok. Több mint tíz éve vannak durva tüneteim, de hivatalosan két éve diagnosztizáltak. A párommal akkor voltunk együtt úgy négy hónapja. Amikor összejöttünk, jeleztem felé, hogy nincs minden rendben, de igazából a diagnosztizáláskor tudta meg, mit vállal velem. És vállalta. Két és fél éve együtt vagyunk, vannak nagyon nehéz időszakok és könnyebbek is. Én folyamatosan küzdök, kezelésekre járok, és azon vagyok, hogy egyre jobban legyek, ő pedig kitart mellettem, mert látja rajtam, hogy meg akarok gyógyulni, és szeret engem.

27/n

2016. márc. 24. 21:38
 35/49 A kérdező kommentje:

#33 Azt a k, nem mondod? :)

#34 De jó, nagyon jó ilyet hallani, gratulálok nektek. :) Vannak még jó emberek a világon. :)

2016. ápr. 8. 21:59
 36/49 Manócska1 ***** válasza:
100%
szia! én 13 éves korom óta depressziós vagyok,18 voltam mikor megismertem a páromat. 3 év múlva össze is házasodtunk. most 26.-án leszünk 13. éves házasok. pedig gyerek se lehet sajnos,a betegségem meg a gyógyszerek miatt. mégis van egy rendes párom. ja,és még csak örökbe sem fogadhatunk babát sajnos. szóval van remény... kívánom,neked is sikerüljön! kitartás! szia
2016. ápr. 8. 22:12
 37/49 Manócska1 ***** válasza:
37 leszek pár nap múlva,párom most múlt 42
2016. ápr. 8. 22:13
 38/49 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak rossz időszakaim, amikor szívesen meghalnék, de alapvetően élvezni szeretném az életet. 3 barátom volt és minddel volt valami probléma, depresszió, szocfóbia, akármi. Mindig kitartottam mellettük, sose ez volt a szakító ok. De olyan szinten átsugározták a rossz kedvüket, lehúztak, hogy boldogtalan voltam... szóval nem, nem járnék már ilyennel. Ha a kapcsolatunk közben lenne egy rossz időszaka, vagy egy barátom, családtagom lenne depresziós, nyilván segítenék. De nem kezdenék olyannal, aki nem akar változtatni és az egyetlen témája az, hogy az élet rossz és el kéne dobni...

21/L

2017. jún. 10. 12:19
 39/49 anonim ***** válasza:
Én azt kérdezném meg tőletek, hogy jártok pszichológushoz? Mert ezt nem elfogadni kell, hanem meggyógyulni. Ha nem jártok, akkor nem igazán gondolom azt, hogy szeretnétek kigyógyulni. Ezek a betegségek biológiai zavarokkal, észlelési torzításokkal járnak együtt, nem lehet csak úgy orosolni, hogy majd valaki átsegít egy helyzeten.
2017. jún. 10. 15:05
 40/49 anonim ***** válasza:
39.: A 38-as vagyok. Az exem, aki depressziós volt, már egy éve járt pszichológushoz. Az anyja kötelezte. És semmit nem hatott nála... de tuti azért, mert nem is akarta, hogy hasson. Én 5 alkalommal elmentem, de abból az utolsó kettőn már nem is tudtam mit mondani, majd végül szóltam neki, hogy úgy érzem, jól vagyok, majd keresem, ha szükségem van rá. Érdekes módon én pár alkalom alatt rendbe jöttem, az exem meg 1 év (azóta, ha még mindig jár, akkor 5) alatt sem. Akinek nagyobb problémája van, mint nekem, az nem 5 alkalommal lesz rendben nyilván. De ha meg akar valaki gyógyulni, akkor megfog. :) És igen, kell a pszichológus a depresszióra. Aki inkább elfogadja, hogy "depis vagyok és kész", az ne akarjon párkapcsolatot, mert csak tönkreteszi őt is.
2017. jún. 10. 15:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!