Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy tőlem csúnyább lányok is megtalálják az igazit, csak én nem?
Figyelt kérdés
Nem vagyok bunkó, viszont csendes, intelligens, visszahúzódó, megértő vagyok.2015. aug. 8. 14:59
1/11 anonim válasza:
Mert neked nagyobbak az igényeid.
2/11 A kérdező kommentje:
Igényei mindenkinek vannak.
2015. aug. 8. 15:06
3/11 Blade Bone válasza:
Irigy vagy azért. Nem másokat kell figyelembe venni, hanem a körülményeket, nem tudhatod hogy azok a lányok merre vagy hol jártak, miközben megtalálták az igazit. Ja, és motivált sem vagy, inkább irigy, és lehet emiatt észre sem veszed, ha az orrod előtt áll az igazi.
5/11 anonim válasza:
Na ezt szeretem itt a gyakorin. Ha tesznek egy megállapítást akkor már irigynek vannak kikiáltva. Szerencse is kell a párválasztáshoz, és általában a kevésbé szép emberek jobban alkalmazkodnak, ragaszkodnak a másikhoz.
6/11 Blade Bone válasza:
Az nem megállapítás, ha azt mondja nála csúnyábbak is találnak párt, ha ki megyek és látom süt a nap, az megállapítás. Miért? Mert elfogadom, nem tudok elleni mit teni, ha megölöm magam a nap akkor is sütni fog. Ez ellen se tud az ember mit tenni, de ő nem fogadja el. Ha elfogadod, csak utána fogsz tudni változtatni barátom, előbb nem.
7/11 anonim válasza:
Inkább ebben a személyiségbéli tulajdonságban gyökerezhet ez. Túl csendes, visszahúzódó, introvertált lehetsz. Amolyan elbújok az emberek elől, és nem mered megmutatni magad, nyíltan beszélgetni emberekkel, felvállalni a véleményedet. Nincs ezzel gond, majd csak találsz egy hasonló embert, de azért amit tudsz, tegyél meg érte. Pl a négy fal közül mzdulj ki. Sosem tudhatod. :)
8/11 anonim válasza:
Vagy zárkózott vagy túlzottan, vagy fele se igaz annak amit magadról gondolsz.
9/11 anonim válasza:
Nem azt írta hogy zavarja, hogy nála csúnyabb embereknek van parjuk. Csak nem érti hogy miért van ez így? Valtozo vannak akik több mindent elfogadnak itt is lehet olvasni, hogy sok nő a bántalmazást, megcsalast is eltűri a kapcsolatáért. Nem minden kapcsolat jó ami annak látszódik.Ismerkedni próbálkozni attól még kell.
10/11 anonim válasza:
Csendes, intelligens, visszahúzódó, megértő ....
Szép szavak.
26f vagyok még sosem volt barátnőm és néhány hete találtam egy ilyen lányt, azt hittem megfogtam az isten lábát.
Szerinte és szerintem is túl hasonlóak vagyunk.
De ő azt mondta nem érez kémiát, és lehet, hogy túl sok mindenben találunk és most el is kell utaznia és még ismerkedni akar másokkal is stb stb.....
Szóval nem lett belőle semmi, az óta még nagyobb pokol az életem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!