Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A depressziósok, lelki betegek is megtalálják a társukat?
Köszönöm a válaszokat. :) Jó tudni, hogy Nektek sikerült!
#10 Sajnálom, hogy ilyen volt neked.. sajnos tudom, milyen érzés. Legtöbbször én is így látom a dolgokat. Jobb nekem egyedül. De azért mégis, milyen jó lenne, valaki aki megért és nem ítél el, sőt, még szeret is. Szerintem se Neked, se nekem nem kellene feladnunk. Remélem mindketten megtaláljuk a társunkat!
8 éve szenvedek komoly depressziótól, és a velejáróitól. Mára már elég jól tudom irányítani, de még mindig nem teljes az életem korántsem.
Figyelj, tedd fel magadnak a kérdést: te szívesen lennél egy olyan illetö mellett aki ilyen problémákkal küzd? Meddig halgatnád a problémáit, hányszor vigasztalnád, vagy rántanád vissza az ablakból? Sokszor az ilyenek azok amik miatt az "egészséges" emberek félnek ezektől az emberektől, és a velük való kapcsolattól. Én sajnáltam azt a barátnőmet aminek ezt kellett miattam átélnie, és rá is ment a kapcsolatomra, szóval annak vége. De volt utána egy ugyan olyan beteg, depressziós barátnőm mint én. És nagyon jól éreztük magunkat egymás mellett, megértettük egymást, és kiegüszitettük a másik lelki hiányosságait. Félreértés ne essék, annak a kapcsolatnak is vége, de a depresszionak ahoz a szakitáshoz semmi köze nem volt. A mai napig küzdök azzal hogy egyedül maradok, nem lesznek kielégitve a szellemi is fizikai vágyaim, és magányos leszek. De a másikfelem tudja, hogy valahol ott van az igazi, akár egészséges, akár depis. Szóval fel a fejjel, vagyunk egy páran, és nem maradunk egyedül ;)
21 f
Ismered a Búra-t(bura.hu) ahova pszichés betegek járnak fel?Akár ott is lehetne párt találni.Hisz ott mindenki hasonló betegségekkel van fenn.
F40+
Számomra még vonzó is, ha egy nőnek segíthetek a problémai legyőzésében, és támaszt nyújthatok neki.
De egyébként úgy általánosságban válaszolva a kérdésedre, szerintem a nők jó eséllyel megtalálják, de a férfiaknak a legtöbb esetbe először önerőből talpra kell állniuk, és csak utána foglalkozhatnak a társkereséssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!