Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs jogsim se kocsim, most akkor senki vagyok?
23 és 26. végre valaki aki érti
és kedves kérdező...fáj az igazság látom...igen, számít a jogsi és az autó...sajnálom, mert mire felfogod, nem fogod bevallani...
valószínűleg azért kérdezted, mert jártál így ismerkedésnél...és most már nem is csodálkozom
36. vagyok
a kérdés nem arra vonatkozott, ki van meg autó nélkül, ki jár biciklivel
hanem hogy párkapcsolatban mennyire számít az autó...
szóval lehet, hogy neked nincs szükséged se jogsira, se kocsira, de attól még nőként jóleső érzés, ha a párom eljön értem és nem kell cipekednem, megsülnöm a buszon és azt lesni mikor van utolsó busz
szóval értem miért nincs barátnőd, és nem, nem jogsi meg kocsi hiánya miatt, hanem a stílusod miatt, a nem akarsz semmit elérni az életben
és nem valami szuper autóra kell gondolni, egy használtautó, alsóbb kategória nem olyan vészes árban van
20:29, annyiban idevág, kinek van szüksége autóra és kinek nem, hogy az autó egy igen drága üzem. Üzemanyag, javítás, kismillió féle adó, tehát nyeli a pénzt nagyban.
Na már most, ha valaki azért, és CSAK azért ruház be autóra, hogy csajozzon vele, az erősen deficites lesz, és hosszútávon nem is éri meg. Ha meg ennyire jól megy neki a szekér, hogy nem okozna ez gondot, akkor már csajozhatna simán pénzzel is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!