Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs jogsim se kocsim, most akkor senki vagyok?
4 vagyok, más EU országokban de kishazánkban is sok fiatal lány segge alá raknak már kisautókat. De ezt még ma csak kevés család engedheti meg magának.
Ha van a csajnak autója akkor kevésbé érdekli hogy a pasinak van-e mert eltud jutni bárhova.
Nem olyan álom éjjel az éjszakaival haza buszozni, vagy nappal BKV-zni, esetleg a MAV-val járni.
Nekem van autóm és jogsim, így nem lenne probléma, ha a páromnak nem lenne. Ez egyébként is csak vidéken probléma, hiszen városban van tömegközlekedés és taxi. (falun és Bp-n is laktam)
Ez a praktikus része. Akinek a kocsi státusszimbólum, azzal ne foglalkozz szerintem.
L
lepontozhattok ismét, de igazam van
áltathatjátok magatokat, hogy nem számít, de igen számít
párkeresésben-párkapcsolatban talán nem, de a való életben igen
munkahely szempontjából is számít, hogy van-e jogosítványod (és hozzá gyakorlatod)
igen, van tömegközlekedés, meg máv...addig amíg nem érzed milyen autóval..utána akar a fene nyomorogni, összeizzadni a tömött buszon
az utazási időről nem beszélve
azért más autóval elvinni a párod valahova, mint a tömött buszon nyomorogni együtt hosszú percekig, aztán vissza stb.
megyeszékhely városban lakom, tudom miről beszélek
8. Kényelem, de az senkit sem zavar, hogy a környezetet teljesen tönkretesszük. Engem zavar, ezért sem akarok, amikor ott van a bicikli, vonat, busz, teljesen megfelel. És másrészt nem akarok annyira elkényelmesedni, mint azok, akiknek kocsijuk van.
és igen, megengedhetném magamnak a kocsit és Magyarországon lakom és dolgozom.
Nyilván, ha olyan lenne az élethelyzet, más lenne, de nem olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!