Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még is mi lehet a baj velem, hogy a családomon kívül senki sem képes megszeretni?
Ebből nem derül ki, hogy bármi baj is lenne veled.
Magadtól írhatnál még(jellem,tulajdonságaid), hogy milyen is vagy stb.
Szoktál panaszkodni? Mennyire vagy életvidám? Inkább "búvalbacott" vagy? Mik a negatív és pozitív tulajdonságaid?
Ha beszélgetsz valakivel valamiről, akkor mi az?
Szerintem ne akarj más lenni, mert akkor azt a mást fogják megszeretni, nem téged. Ha ez megnyugtat, én például kijövök sok emberrel, és örülnek a kollégáim is amikor beszélgetünk, keresnek, hívogatnak stb., és ezzel együtt jobb szeretek inkább ellenni a kis világomban. És nekem is kérdés, hogy találok-e olyan társat, akivel nemcsak megértjük egymást, hanem fontosak is vagyunk egymásnak, nem pedig csak felületes a kapcsolat.
Szóval a leírásod alapján nem gondolnám, hogy bármi baj lenne veled. Azt is vedd figyelembe, hogy ha máshogyan gondolkodsz, mint "a többiek" (mert nem olyan az értékrended), akkor ez magyarázat arra, hogy miért nem találod a helyed. De annyira nem nehéz a feladat, hiszen csak egy embert kell találnod, akivel jól kijössz, és egy ember azért csak fog akadni valahol, nem? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!