Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még is mi lehet a baj velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még is mi lehet a baj velem, hogy a családomon kívül senki sem képes megszeretni?

Figyelt kérdés
Amúgy csendes, szolid, nyugodt típusú ember vagyok. De valamiért még sem nyerem el az emberek szimpátiáját. Ha párkapcsolatban vagyok is nem állítok szabályokat, nem kell találkoznunk mindennap, lehet másra is ideje, de azt elvárom hogy mindennap valamennyit beszéljünk telefonon. De nem tudom miért még így is elhagynak. Valamint barátkozni sem akarnak velem. Volt egy lány a gimiben, akivel jóban voltam, de a gimi óta még csak találkozni sem akar velem, leráz hülye indokokkal. Pedig már 2 éve hogy nem találkoztunk. Nem tudom mi baj lehet velem. L/21
2015. júl. 4. 13:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A csendes,visszahúzódó emberekkel tele a padlás.Ez a baj.Ilyen ártatlan kis bárány típusokkal én se szeretek kapcsolatot tartani.
2015. júl. 4. 14:19
 12/13 anonim ***** válasza:
67%
Pedig szerintem 100x többet érnek, mint a nagypofájúak.
2015. júl. 4. 14:22
 13/13 anonim ***** válasza:
beszélgessük és megmondom a véleményemet.
2015. júl. 5. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!