Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jóképű, népszerű srácok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóképű, népszerű srácok! Járnátok átlagos lánnyal?

Figyelt kérdés

A srác, aki érdekel, teljesen más körökben mozog. Idősebb nálam bő egy tizessel (én 21 vagyok), és eléggé társasági, bulizósabb típus. Jah, és versenyszerűen motorozik már régóta.

Én inkább egyszerű vagyok, külsőre is, jellemre is. Inkább introvertált, elvontabb dolgok érdekelnek, valamint a művészetek.

Szeret velem lenni, barátilag elvagyunk.

Nincs esélyem, ugye?

2015. júl. 12. 13:08
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
Járnék.
2015. júl. 13. 08:52
 52/55 anonim válasza:

Kedves kis Hölgy!

Én 33 éves vagyok, és egyáltalán nem látom olyan vészesnek a dolgot. Megemlítetted, hogy a srác társasági, bulizós, és hogy motorozik. Valóban egy színes személyiségre vall. De ennyiből nem derül ki, hogy Ő mire vágyik. Komolyan gondolkodj el rajta, hogy neked milyen értékeid vannak, ami téged vonzóbbá tehet a férfi szemében. Ha túl egyszerűnek tartod magad, és az életed mondjuk csak munkából, és pihenésből áll, akkor nem ártana keresned egy olyan elfoglaltságot amit szeretsz, és amivel fel tudod hívni magadra a figyelmet. Próbáld meg először megtudni, hogy mi az amire Ő igazán beindul. Hogy néz ki, és milyen tulajdonságokkal rendelkezzen az általa ideálisnak nevezett lány. Ne feledkezz meg a korodról sem. Egyrészt mert ez vonzó is lehet a férfi szemében, másrészt mert 10 alatt ki tudja, hogy személyiségileg, önmegvalósítás szinten hol fogsz tartani. Ő ugyanis már előrébb jár egy tízessel. Üdv. Dézsy István társkeresési tanácsadó

2015. júl. 13. 16:02
 53/55 anonim ***** válasza:

49 mar h a pcsaba ismerned te a szineszt. A szerepeit esetleg.

De ha mar itt tartunk, nem mi targyaltuk ki az 'eleg jo' csaj eletet, hanem o teregette ki. /erted?/ Amire meg lehet reagalni, hamar nyilvanosan leirja.

A peldaid meg szarok. Nem teged tamasztanak ala/ ahogy irtam iis, a kiskutya fule mondvacsinalt problema, amogott mas huzodik meg/

De latszik mekkora nyul vagy, tenyleg, a masik csajszi kiteregeti az eletet, majd felhaborodik, ha velemenyt mondanak rola, mire te meg bocsanatot kersz a semmiert:-)

2015. júl. 13. 16:22
 54/55 anonim ***** válasza:
#53: (Tényleg nagyon nagy nyúl lehet valaki egy anonim fórumon, wow...) Kedves, más dolog véleményt mondani, és más a saját hülye elméleteid alátámasztására, kedvedre darabokra cincálni és a magad módján, elferdítve elemezgetni. Elnézést már, ha közbeszólok, hogy nem úgy van, mert hát izé, én életemről van szó mégis csak... De mindegy, mert rosszindulatú vagy és szöveget értelmezni sem tudsz. Írtam privátot, ne itt offolj szét mindent, hanem oda magyarázz!!
2015. júl. 13. 18:34
 55/55 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon nagy nyúl lehet valaki egy anonim fórumon, wow..

hát ezaz, még igy is bocsánatot kér a semmiért :) AM meg nem érdekel az életed, csak kapóra jött , tökéletes példa ugyanis.

2015. júl. 13. 20:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!