Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóképű, népszerű srácok! Járnátok átlagos lánnyal?
A srác, aki érdekel, teljesen más körökben mozog. Idősebb nálam bő egy tizessel (én 21 vagyok), és eléggé társasági, bulizósabb típus. Jah, és versenyszerűen motorozik már régóta.
Én inkább egyszerű vagyok, külsőre is, jellemre is. Inkább introvertált, elvontabb dolgok érdekelnek, valamint a művészetek.
Szeret velem lenni, barátilag elvagyunk.
Nincs esélyem, ugye?
Hmm...
Vajon miért is csodálkozom, hogy egy átlagos lánynak jóképű, népszerű srác kell, véletlenül sem egy átlagos srác.
Na, mindegy. Hogy válaszoljak a kérdésre: Lehet, hogy járna veled, de simán lehet, hogy egy idő után otthagyna téged egy másik lányért.
Kérdező, átlagos, azaz nem jóképű pasi miért nem lenne neked jó?!...
Amúgy ez a kérdés egy újabb bizonyíték rá, hogy minden lánynak csak a jóképű alfák kellenek!
Na a sok álszent pasi :)) Már miért is ne érdekelhetné őt ez a srác? Pont úgy ahogy nektek is megakad a szemetek a csinos csajokon. Nem kell a púder, hogy ti csak a ronda csajok után futtok.
Szóval kérdező, csak nyugodtan hajts rá, és ne becsüld alá magad. Ha jól kijöttök az már az 1. lépés, még bármi lehet. Az itteniekre meg ne figyelj, csak fröcsögnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!