Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóképű, népszerű srácok! Járnátok átlagos lánnyal?
A srác, aki érdekel, teljesen más körökben mozog. Idősebb nálam bő egy tizessel (én 21 vagyok), és eléggé társasági, bulizósabb típus. Jah, és versenyszerűen motorozik már régóta.
Én inkább egyszerű vagyok, külsőre is, jellemre is. Inkább introvertált, elvontabb dolgok érdekelnek, valamint a művészetek.
Szeret velem lenni, barátilag elvagyunk.
Nincs esélyem, ugye?
nekem nem kell csendes lány.csak szófogadó.tudod hogy van ez :) a kettő nem ugyanaz
30 évesen nem pláne nem érdekelne egy szürke átlag csaj aki még csak nem is szép.....max egyszer megtalálnám forgatni magamon ha úgy tartaná kedvem de ennyi.
kinézetéhez,és életmódjával is alább ad ha téged választ mint a szintje
"10: Hidd el, ezeknek az "álszent pasiknak" a nagy része simán összejönne egy átlagos lánnyal is, ha az nem csak az alfával törôdne."
Egyetértek! Ez így van, a lányok sokkal válogatósabbak, mint mi.
12-es vagyok. Valami nagyon rosszat írhattam, hogy így lepontoztak, csak nem értem, hogy mit...
14: "Mintha ugyan bármelyikünk is jobb lenne a másiknál."
Egy emberre nem mondhatjuk, hogy jobb, mint a másik, de azt mondhatjuk, hogy izmosságban jobb, vagy jóképűségben, vagy hogy erkölcsösebb, vagy hogy intelligensebb.
"#14: Felfordul a gyomrom. Mintha húsokról beszélnénk, nem érző, emberi lényekről. "Válogatósabb"... Mintha ugyan bármelyikünk is jobb lenne a másiknál. Persze sok minden alapján meg lehet ezt határozni, de végső soron van-e igazi jogunk hozzá...?"
Az nem bántja az "érzékeny" lelkedet, amikor a lányok lenyomizzák, lecsúnyázzák a nekik nem tetsző pasikat? A pasik talán nem érző lények?... Kettős mérce!
"Az nem bántja az "érzékeny" lelkedet, amikor a lányok lenyomizzák, lecsúnyázzák a nekik nem tetsző pasikat? A pasik talán nem érző lények?... Kettős mérce!"
Ez szép volt, 17-es. :)
Vagy mondhatjuk azt is, mikor kiröhögik a félénk férfiakat.
#16: Igaz, de még így is mindenki másképp értékeli ezeket a dolgokat, valamint más mennyire számít neki - más az értékrendszere úgymond.
#17, #18: Drága, kiábrándult férfi tömeg, említettem én nemeket? Nem kell semmi mást mögé képzelni, mint amit írtam és tartom is magam ahhoz, hogy úgy van.
"Igaz, de még így is mindenki másképp értékeli ezeket a dolgokat, valamint más mennyire számít neki - más az értékrendszere úgymond."
Igen, erről van szó. Csak az a probléma, hogy az átlagos lányok 90%-ának az értékrendszere arról szól, hogy legyen vezető típus meg alfahím.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!