Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóképű, népszerű srácok! Járnátok átlagos lánnyal?
A srác, aki érdekel, teljesen más körökben mozog. Idősebb nálam bő egy tizessel (én 21 vagyok), és eléggé társasági, bulizósabb típus. Jah, és versenyszerűen motorozik már régóta.
Én inkább egyszerű vagyok, külsőre is, jellemre is. Inkább introvertált, elvontabb dolgok érdekelnek, valamint a művészetek.
Szeret velem lenni, barátilag elvagyunk.
Nincs esélyem, ugye?
'De tételezzük fel, hogy jobb pasi.'
Te figyelj már, leirja, hogy 3 évig szerelmes volt egy olyan extrovertált mocis vagyány jopasiba, mint amilyen a kérdésben szerepel, majd azt, hogy a jelenlegije ennek az ellentettje, akkor hogy a bánatos fszba lehetne azt feltételezni, hogy a jelenlegi jo pasi?
Tudom, téged nem érdekel a logika, de ha jol megnézed, a második bekezdésedben ahogy megpróbálod logikusan levezetni, (nem mullerpétert fantáziálva az emberek mögé) te is arra lyukadsz ki, hogy igazam van.
És nem, nem fogsz azonnal futni a jopasihoz, ha van gyereked, és férjed, törni fogod a fejed rajta, és egy idő után beadod a derekad (ha van rá lehetőséged, mert ugye ez a lényeg, ha nem udvarol neked jobb asi, persze hogy nem csinálsz semmit)
Amiket meg a családi kapcsolatokban látsz, csak féltörténetek, ne legyél benne biztos, hogy nincs mögöttük harmadik fél, csak az ilyesmit még névtelenül is ciki bevallani.
"hogy a bánatos fszba lehetne azt feltételezni, hogy a jelenlegi jo pasi? "
Most ezt nem kérdezed komolyan ugye?? Miért ne lehetne 2 pasibol mind2 jo pasi csak mert nem klonok?? És még engem nem érdekel a logika, istenem....2 külön személyiség könyörgöm attól mind2ben lehet valami olyan extra ami miatt a jo pasi kasztba kerülnek. ezt már jobban nem birom körül irni. de ha ennyire nehéz, akkor nézegess már menö szinészekröl képeket tuti találsz majd 2 olyat ami szöges ellentét de érdekes modon mind2re jo sok csaj nyála csorog :D
a személyiségem elemezgetését meg hanyagold már kérlek, te már csak tudod tényleg, hisz ugy ismersz..de persze persze te meg az éelttapasztalatod. csak épp senkit nem érdekel. felszines ember felszines nőkkel körülvéve és akkor kész a konkluzió mi? nem gyözöm ismételni ne magadbol indulj már ki...le lettél cserélve egy jobb modellre :) gratulálok, remek "hölgyet" sikerült kiválasztani :D
másold már be azt a mondatomat amiböl azt veted le hogy egyet értek veled
ne legyél benne biztos, hogy nincs mögöttük harmadik fél
mikor szo nem esik intim gondokrol akkor persze az 1. hogy 3. fél a dologban :) a ki hibája hogy az anyos a mosogép a gyerek stb...kezdetü gondok csak is oda vezetehtöek vissza h vki félremegy :) látom nagyon görcsösen akarsz már érvelni csak nem jön össze
"a ki hibája hogy az anyos a mosogép a gyerek stb.."
Ez mi? Szerinted az ilyen mondvacsinált konfliktusforrások mögött mi huzódik meg?
"akkor nézegess már menö szinészekröl képeket tuti találsz majd 2 olyat ami szöges ellentét de érdekes modon mind2re jo sok csaj nyála csorog"
Na látod erről beszélek. Itt kezdődik számotokra a jó pasi. És tényleg. Ott nem a pasira csorog a nyálad, hanem a hipergamikus ösztönöd érzi, hogy a szinész mögött siker pénz csillogás van.
De én a való világról beszélek.
"lényeg hogy a mentalitás, az élethez való hozzáállás jó nagyot fordult a régi időkhöz képest. Ma már nem menő megjavitani azt ami elromlott hanem dobbantanak inkább az emberek. Senki nem beszéli meg a gondokat inkább a másikra mutogat, és feladja a dolgot."
Itt értettél velem egyet. Csak az a furcsa, hogy ez az alap kiindulási pont. De te azt magyarázgatod, hogy ha ez az alap kiindulási pont, akkor ha elég erős a fantáziánk, tudunk képzelődni olyan fantáziavilágokról, ahol ez nincs igy
Ezért irtam, hogy logikából 1es.
#41: Már ne haragudj, kedves 37%-os, de meddig óhajtod még kitárgyalni az életemet? Mi van - tételezzük föl -, ha nem olyan logikus és ésszerű minden, mint ahogy te kikövetkeztetted? Nem vagy te itt Sherlcok Holmes, nem találtál ki semmit, egyáltalán nem úgy van, ahogy hiszed és vicces, hogy még azt mered állítani, hogy jobban tudod nálam, mint aki a helyzetben van. Ne idézgess és ne példálózz velem, mert semmi közöd hozzám.
70%-os neked pedig kalapom emelem, hogy még mindig van idegzeted vitatkozni vele. "Ma már nem menő megjavitani azt ami elromlott hanem dobbantanak inkább az emberek. Senki nem beszéli meg a gondokat inkább a másikra mutogat, és feladja a dolgot." Nekem pont az ellenkezője a kapcsolatom, a srác sem "gagyibb", én is "elég jó" vagyok, köszönöm, szóval... Miről kell még itt beszélni?
Feladom, nem vitázom vele :) Igazából egy farokcentrikus kis ösztönlény nulla EQ-val tehát kár érte a klaviatúrát koptatni. Inkább feladom :D
Bocs hogy ez által én is az életed tárgyaltam úgy mond, de nem tudtam szó nélkül hagyni a fene nagy "észérveit". Lényegében meg tök mindegy mert nem érti :D
Na látod erről beszélek. Itt kezdődik számotokra a jó pasi. És tényleg. Ott nem a pasira csorog a nyálad, hanem a hipergamikus ösztönöd érzi, hogy a szinész mögött siker pénz csillogás van.
Nem hiszem el hogy ilyen kukacoskodó kis idióta vagy. Látod ezért nem lehet veled érdemben vitázni mert aljas kis féreg modjára kiforgatod a másik szavát. Azért hoztam pl-nek szinészt te nagyon értelmes iq huszár mert az az ember akit ismer mindenki ergo lehet róla beszélni. kapíse??? hiába mondom neked hogy hasonlitsd össze gipsz jakabot meg kis pistát piripócspusztáról ember. össze fogod tudni?? nem??? de ahelyett h a pl-be kötsz bele , és terelsz inkább tedd amit mondtam és talán eljut a tudatodig mit akartam kihozni a dologból. jaaa hogy akkor kiderülne hogy igazam van? :DD
Nincs több kérdésem...
a mosogépes meg társai szintén zenész...csak egy pl te hülye :D lényeg az akar lenni hogy a kérdésekben minden felmerül az intimitáson kivül még a kiskutya fülecskéje is...ááááá na jó hagyjuk egymást mr logika. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!