Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóképű, népszerű srácok! Járnátok átlagos lánnyal?
A srác, aki érdekel, teljesen más körökben mozog. Idősebb nálam bő egy tizessel (én 21 vagyok), és eléggé társasági, bulizósabb típus. Jah, és versenyszerűen motorozik már régóta.
Én inkább egyszerű vagyok, külsőre is, jellemre is. Inkább introvertált, elvontabb dolgok érdekelnek, valamint a művészetek.
Szeret velem lenni, barátilag elvagyunk.
Nincs esélyem, ugye?
Veszekszik a fene, csak ramutattam, h a holgyike alszent, aztan nem tetszik neki.
A kerdezo kerdesere meg a valasz az, hogfugg attol mennyire vagy kulsore atlagos. Mert ázt is tapasztaltam, hogy felulovig magukat a csajok /itt is latszik, titokban azt gondolod, hogy jol nezel ki, ezert lehet eselsed/ meg az, hogy a srac hozzad kepest milyen nokkel van korulveve.
Ha te ezeknel kevesbe nezel ki jol, akkor eselytelen /legfeljebb reszegen egy dugasra szamithatsz/
Ha itt egy csaj le meri irni hogy boldog az egyenlö azzal hogy leadta az igényeit :D na kérem ez aztán a logika...ez a 30akár hány százalékos foszer is valami marha megkeseredett egy ember lehet, azért ugrik itt mindenkire aki boldognak meri tartani magát...ja meg ő olyan mindent tudó hogy tudja hogy a másik hogy néz ki a párjáról meg ne is beszéljünk :D ostoba.
Amúgy meg innen üzenem hogy az élet kompromisszumokból áll. Nem mindenkinek adatik meg hogy mindig minden úgy legyen ahogy azt 1.-re megálmodta, de az korán sem jelenti azt, hogy a jelenlegi helyzete ne lenne szuper. Az már más kérdés hogy ez a te beszűkült agyad ezt nem fogja fel. Mi van fáj a másik boldogsága mi? :)) sz...ar ügy :)
Nem en irtam, hogy lejjebb adta, hanem o, csak o szepitett, en meg leforditottam
Ahogy te is azt magyarazgot a masodik bekezdesben. Ezt hivom alszentsegnek.
Es semmi koze a boldogsagomhoz annak, hogy vetitetek. Szimpla eleslatas, es szovegertes. Ez a titkom. :-)
akkor tanulj meg szöveget értelmezni mert nem azt ecseteltem amit te. te azt mondtad bármikor dobbantana a régi pasiért..
1. honnan a frászbol veszed hogy a mostani nem jo pasi. (csak mert a másik is az volt?:) )
2. gratulálok az értékrendedhez. gondolom a magad fajta az aki 50körül is simán lelép a felesége mellöl mert jön egy jobb hús mi? és kérdem én miért magadbol indulsz ki te hulladék?? :))) azért itt lebuktál már bocs.
szeretetről, ragaszkodásrol, tiszteletröl, hallottál már legalább hirből?
ha én igazán szeretem a párom és vele vagyok onnantol nekem ö lesz az 1. a legjobb, és nem kell más. ha igaz lenne az általad leirt maszlag kompletten családok sem lennének mert mindenkinek jön az életébe egyszercsak 1 b terv amitöl meginoghat/meginog. de ugyebár nem mindenki a te "csodás" értékrendedet követi, amit neked látom igen nehéz feldolgozni, de azért próbáld már meg.
"Vagy 3 évig voltam szerelmes belé bután, elvakultan, amíg nem találkoztam a párommal. Majdhogynem a szöges ellentéte volt"
"ha igaz lenne az általad leirt maszlag kompletten családok sem lennének"
Légyszi nézzél már utána a statisztikáknak, hogy hány házasság marad meg :) Minden második felbomlik. És ez egy régi adat. Manapság, amikor 5 perc alatt lebeszélsz egy duást online, ez a szám magasabb, sőt, azok a házasságok nagyrésze, ami meg megmarad(T) is olyan, hogy egyik fél, vagy mindkettő félrekefél, a másik tudtval, de gyerek, meg közös jabak miatt egyiknek sem érdeke elválni
Es ez van a házasságokban. Gondolj bele akkor a mezei kapcsolatokba...
Üdv a való világban
Az hogy valaki szöges ellentéte a másiknak az mióta egyenlő azzal hogy rosszabb is? Ez most így hasra ütés szeren rávágtad mert passzolt az érvelésedbe. De tételezzük fel, hogy jobb pasi. Akkor mi van? Mondom ne magadból indulj már ki örökké. Látszik ebből az 5 perc alatt lebeszélsz egy dugást szövegedből is hogy vagy bekötve :) Nehéz elhinni hogy nem mindenkinek ez a mérvadó? komolyan ezt egy 15 éves mondja még azt mondom oké mert mert minden idejét azzal tölti hogy kiélje magát, de egy felnőttnél aki nem szingli már gázos. Ott egy jó csávó rohanok is eldobva a gyereket az aznapi teendőimet mert 5 perc alatt le lehet vele beszélni egy menetet :D LOL...értem én hogy 21 század na de ennyire.
A házasságokról meg. Nem feltétlenül azért megy tönkre mert mindenki ilyen rohadtul nagy ösztönlény. Oké benne van a pakliban de itt halkan megjegyezném hogy pont a férfiak azok akikre jellemző ez a szó nélkül repül a másik csajhoz dolog, főleg ha már elért egy bizonyos kort és a vele egyidős feleség már nem olyan dögös...erről miért nem irsz kioktató kis kommenteket? :))
Na de off volt...lényeg hogy a mentalitás, az élethez való hozzáállás jó nagyot fordult a régi időkhöz képest. Ma már nem menő megjavitani azt ami elromlott hanem dobbantanak inkább az emberek. Senki nem beszéli meg a gondokat inkább a másikra mutogat, és feladja a dolgot. Nézz már bele a családi kapcsolatok témakörben mi megy ott? Nem kell ide harmadik fél, tönkremennek ezek anélkül is, ha meg van 3. fél az csak hab a tortán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!