Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jóképű, népszerű srácok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóképű, népszerű srácok! Járnátok átlagos lánnyal?

Figyelt kérdés

A srác, aki érdekel, teljesen más körökben mozog. Idősebb nálam bő egy tizessel (én 21 vagyok), és eléggé társasági, bulizósabb típus. Jah, és versenyszerűen motorozik már régóta.

Én inkább egyszerű vagyok, külsőre is, jellemre is. Inkább introvertált, elvontabb dolgok érdekelnek, valamint a művészetek.

Szeret velem lenni, barátilag elvagyunk.

Nincs esélyem, ugye?

2015. júl. 12. 13:08
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
0%

Ez jo 'rajottem, h nem mindig arra van szuksege az embernek amire vagyik' :-) :-) :-)

Fszt, arra jottel ra, hogy nem vagy eleg jo csaj, igy megelegedtel a gagyibb gyerekkel.

De van egy rosszhirem. Ha egy olyan tipusu srac a jovoben, mint akibe 3 evig szerelmes voltal, elkezi neked csapni a szelet, ugy otthagyod a jelenlegit, mint a szel. Akkor meg ugy fogod magyarazni, hogy az ember tegye azt amire vagyik.

2015. júl. 12. 15:30
 22/55 anonim ***** válasza:
#20: Van a dolgoknak egy negatív meg egy pozitív oldala is, természetesen. Ez már a nézőpontodon múlik, hogy látod! De hidd el, sokkal jobban megéri az utóbbi! :)
2015. júl. 12. 15:36
 23/55 anonim ***** válasza:
4%

15 os te meg aztan...mi h van e 'igazi jogunk hozza?'

Jogszabaly tiltja, h ne valogasd? Rohej amugy is, ugyanis a nok kifejezetten valogatnak. Merthat nehogyma a gagyi kiscsavonak tegyem szet a labam, inkabb a 10 evvel idosebb mocisgyereknek. Meg akkor is, ha tudom, h csak egyszer varrna le...

2015. júl. 12. 15:37
 24/55 anonim ***** válasza:
5%
22 ja igen nezopont kerdese, hogy behunyod a szemed, es a negativat, meg a moralisan tamadhatot pozitivnak fantazialod, vagy eetleg relativizalsz, mert gyava vagy velemenyt mondani /mert akkor meg a vegen lenne szemelyiseged is/ vagy pedig a dolgokat onmagaban, tenyszeruen nezed.
2015. júl. 12. 15:41
 25/55 anonim ***** válasza:
94%
#21: Felsoroltál egy csomó olyan butaságot, ami nem igaz rám, feltehetően, mert rosszindulatú vagy, valamilyen személyes csalódásodból indíttatva és nem tudod ezt kezelni. Kikérem magamnak, hogy a párom egy "gagyibb gyerek" és azt is, hogy én nem lennék "elég jó csaj", valamint, hogy megkérdőjelezed a jellemem! Mindezt ismeretlenül, gratulálok, most már elértél valamit... Ki mondta mellesleg azt neked, hogy én nem azt tettem, amit akartam? Nem voltam semmire rákényszerülve, én magam döntöttem így, ha esetleg nem esett volna le ez a szövegből...
2015. júl. 12. 15:45
 26/55 anonim ***** válasza:
#23: Nem olyan jogokról beszéltem, amik törvénybe vannak szedve, sokkal inkább olyanokról, amikről szomorú, de nem esik elég szó...
 27/55 anonim ***** válasza:
22: Persze, én megpróbálom azokat a lányokat megkeresni, akik nem a bulizós extrovertált srácokra buknak, csak... ez nem olyan egyszerű.
 28/55 anonim ***** válasza:
91%
#24: Erre már komolyan nem lehet mit reagálni. Nyugodj le, ahelyett, hogy itt károgsz mindenkinek. Ugyanaz a válaszoló lennék, egy személyben. Ha akarsz még valamibe belekötni személyemmel kapcsolatban, akkor tedd hát priviben, ne a téma szétoffolásával.
 29/55 anonim ***** válasza:
4%

Igen, az h 3 evig szerelmes voltal az szerinted jopasiba, aki lese szrt, majd 'megallapodtal' a 'mindenben az ellenkezoje' mellett, arra utal, h azt csinalsz amit akarsz. Tenyleg. Csak olyan 3 ev kesessel.

Es milyen jogok lennenek ezek?

Hat nezd, nekem nem tunt fel, hogy ugyanaz irta azokat amikre reagaltam, de a helyedben elfilozgatnek rajta, hogy ha rendre ertelmetlen butasagokat irok, lehet nem kellene eroltetnem. :-)

2015. júl. 12. 15:58
 30/55 anonim ***** válasza:
5%

27es, azert mert az introvertalt csaj is az extrovertalt hapsi bukik. Tiszta sor,ilyen a tarskeresesi piac. Evek mulva, amikor a csajt mar 5-6 ilyen csavo levarta, fog elgondolkodni azon, hogy 'szogesen az ellenkezoje ' pasit keressen, de dugni akkor is , es mindig az elobbiekkel akar , es fog is /ha van ra modja/

Szoval addig, amig megteheti a csaj, az extrovertaltakrol fog abrandozni .

Mondom ezt ugy h extrovertalt vagyok, sot, rengeteget dumalok, a humorom is jo, ezen a szinten meg abban tudsz alulmaradni, ha a srac magasabb /izmosabb/jokepubb.

2015. júl. 12. 16:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!