Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van valakinek tapasztalata a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek tapasztalata a Cronos társkeresőről?

Figyelt kérdés

Nemrég regisztráltam az oldalon. Ma kaptam egy levelet egy fotó alapján nagyon csinos lánytól 8igaz, csak egy fényképet töltött fel a rendszerbe). A levél:

"Szia! Remélem, nem zavarok a levelemmel, de valahol mindig el kell kezdeni, és szerintem ez a legjobb pillanat. Szimpatikus vagy nekem, és ha úgy gondolod, akkor itt beszélgethetünk. A többi pedig majd jönni fog, ha jönni akar!"

Persze válaszolni csa előfizetéssel lehet, és gyanús lett a dolog, mivel kiemelte, hogy "ITT beszélgethetünk". Keresgéltem a neten, de csak egyetlen fórumtémát találtam, ahol csalásról írt valaki, a válaszok között nincs senki, aki igazat adott volna neki:

[link]

Gondoltam, egye kutya, a legolcsóbb csomagba befektetek, aztán meglátjuk, mi lesz. Végigolvastam, hogyan lehet bankkártyával fizetni, és mit látok az oldal legalján?! Íme:

Előfizetésed minden lejárat után automatikusan meghosszabbodik.(!!!!!!!) Amennyiben ezt nem szeretnéd, akkor a Kreditkezelés menüpontban felfüggesztheted ezt a szolgáltatást.

Ezek után nem nagyon bízom a Cronosban, de ha valakinek van pozitív tapasztalat róluk, kérem, írja meg. Köszönöm.

2012. júl. 25. 19:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mindegy.... lehúzás az összes. Ezeken az oldalakon a nők csak mutogatják magukat, de nem akarnak semmit. Nem egy olyan van rajta amelyik évek óta bohóckodik ezeken az oldalakon. Hogy ezeket a nőket fizetik ezért, vagy egyszerűen tényleg ennyire gyagyák nem tudom, de nagyon szánalmas és kiábrándító az egész. Az összes társkeresőn ez van a tinderrel egyetemben. Éveim mennek erre a semmire rá. Felháborító.
2024. ápr. 28. 19:59
 22/23 anonim ***** válasza:

Annak idején engem nagyon lehúztak.

Ma ingyenes társkeresőként hirdetik egy valag helyen, de most sem az.

2024. máj. 25. 15:29
 23/23 anonim válasza:

Én ilyen levelet kaptam:

Üdvözöllek

Gondolom?

Ki vagyok

Szeretnélek megismerni a cronos oldalán láttalak meg elmesélem a történetet

Nagyon szeretnélek megismerni mert a kollegám mondta hogy van ez az oldal stb stb stb

🤣🤣🤣🤣🤣

Ezek után gondolom nem kell írni többet az oldalról véleményt 😅😅😅🤣🤣

jan. 6. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!