Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek tapasztalata a Cronos társkeresőről?
Nemrég regisztráltam az oldalon. Ma kaptam egy levelet egy fotó alapján nagyon csinos lánytól 8igaz, csak egy fényképet töltött fel a rendszerbe). A levél:
"Szia! Remélem, nem zavarok a levelemmel, de valahol mindig el kell kezdeni, és szerintem ez a legjobb pillanat. Szimpatikus vagy nekem, és ha úgy gondolod, akkor itt beszélgethetünk. A többi pedig majd jönni fog, ha jönni akar!"
Persze válaszolni csa előfizetéssel lehet, és gyanús lett a dolog, mivel kiemelte, hogy "ITT beszélgethetünk". Keresgéltem a neten, de csak egyetlen fórumtémát találtam, ahol csalásról írt valaki, a válaszok között nincs senki, aki igazat adott volna neki:
Gondoltam, egye kutya, a legolcsóbb csomagba befektetek, aztán meglátjuk, mi lesz. Végigolvastam, hogyan lehet bankkártyával fizetni, és mit látok az oldal legalján?! Íme:
Előfizetésed minden lejárat után automatikusan meghosszabbodik.(!!!!!!!) Amennyiben ezt nem szeretnéd, akkor a Kreditkezelés menüpontban felfüggesztheted ezt a szolgáltatást.
Ezek után nem nagyon bízom a Cronosban, de ha valakinek van pozitív tapasztalat róluk, kérem, írja meg. Köszönöm.
AZ előttem szólók már sok hasznosat elmondtak, de azért én is kiadom magamból, ami bennem van. Anélkül, hogy konkrét oldalakat említenék, mindenki vigyázzon mindenfajta társkeresővel, mert sajnos a legtöbbjük csak arra megy, hogy mindenfajta "trükköt" bevetve minél több pénzt húzzon ki a zsebedből. Különösen azokkal vigyázzatok, ahol csak akkor tudsz megtekinteni egy üzenetet vagy válaszolni egy állítólagos fiútól/lánytól érkező levélre, ha fizetsz. Ez még rendben is lenne, hisz a szolgáltatást fenn kell tartani és mindenki pénzből él. De az már undorító és törvénytelen, ha úgy próbálnak rávenni a fizetésre, hogy valójában az üzenetet a társkereső szolgáltató programja küldte neked, amely mögött nincs valódi ember és érdeklődés.
Ha regisztrálsz és rövid időn belül, vagy akár később is megpróbál valamilyen ürüggyel rávenni az oldal, hogy fizess be valamennyit, mert csak akkor tudsz válaszolni, vagy elolvasni egy üzenetet, szintén biztos az átverés és csak egy automatikus előregyártott üzenet, amit egy program küldött neked.
Aki használt már társkeresőt, annak biztos ismerős a következő helyzet:
1. Regisztrálsz
2. És láss csodát rövid időn belül már is kapsz pár bombázótól/szőke hercegtől egy üzenetet, amit csak akkor tudsz elolvasni vagy válaszolni rá, ha fizetsz
3. A szöveg persze valami sablonos szöveg, amiről lerí, hogy nem valós
4. A fotó meg olyan profi, hogy még egy magazin címlapján is simán elmenne
5. Ha nem fizettél, akkor időnként újra próbálkozik a rendszer ugyanezzel, vagy egyéb fondorlatos módon.
Ugyan már...
Programozó vagyok, így azonnal észreveszem, amikor egy weboldal (mindegy milyen) valamilyen "trükköt" próbál velem szemben alkalmazni. Nem kell programozónak lenni ehhez, de azért nagy előny és számomra baromi dühítő, amikor megpróbálnak átverni. Szóval mindenki figyeljen mit vesz igénybe!!!
A tanácsom: Használj olyan társkeresőt, ahol az alap szolgáltatás válasz/olvasás ingyenes, így megtudsz győződni róla, hogy valóban valódi emberek vannak ott és valódi emberekkel társalogsz. Ha meggyőződtél róla és akarsz, akkor már igénybe vehetsz fizetős extra szolgáltatást.
De bankkártya adatot megadni egy akármilyen weboldalnak őrültség. Ezzel az erővel el is postázhatod nekik borítékban a kártyádat a pin kóddal együtt, azzal a felirattal, hogy "Ajándék". Ha nem akarsz egyszer pórul járni, akkor online fizetés csak banki rendszeren keresztül.
Köszi szépen mindenkinek aki leírta a tapasztalatát erről az undorító oldalról, ugyanaz a sztorim amit már páran leírtak, csak mivel kapásból gyanús volt az oldal viselkedése rákerestem mit írnak róla, de ebben a percben töröltem magamat onnan.
Azt az egyet sajnálom hogy 5 évvel a kérdés kiírása után is él és virul ez az oldal...
Korrektek voltak, Van telefonos ügyfélszogálatuk és fel is veszik a telefont (mondjuk csak hétköznap, munkaidőben, de van).
És nem találkoztam kamu profillal, persze nem is írtam olyannak, aki már több hónapja nem volt online.
Volt olyan, aki nem válaszolt, de ez máshol is előfordult.
Én nőként vagyok több társkeresőnek a tagja. Itt gyanús lett a jól megformált levelek heti ütemezése, kellemes külsejű férfiaktól.
Ennyi jól formált levelet szimpatikus férfiaktól nem kapok sehol.Felmerült bennem, hogy itt csalás van. Akkor köszönöm a véleményeket, megerősíthetem a gyanúm és nem fizetek be a csalásra. Nagyon aljas dolog így visszaélni az emberek bizalmával.
Hát nem tudom hogy èrdekel valakit mèg,de nekem nagyon kamunak tűnik az egèsz! Folyamatosan ha tetszik valaki vagy tetszem valakinek,pár üzenet váltás után törlődik a profiljuk. Először mèg nem volt gyanús,de most már kb.6-7 alkalom után már nagyon az. Szerintem úgy generálják a kamu profilokat az üzemeltetők hogy fent tartsák az emberek èrdeklődèsèt, hogy fizessenek.
Többet biztos nem fizetek, egyszer megtettem,ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!