Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három éve vagyunk együtt a párommal. Nemrég ismertem meg a volt feleségét. Az általam tapasztaltak sokkoltak. Azóta nem térek napirendre afelett, hogyan élhetett egy ilyen csúnya és buta nővel. Volt már másnak is ilyen tapasztalata?
Mac8!
Azt gondolom nem igazán értetted a kérdést! Azt kérdeztem, volt e vkinek ilyen tapasztalata. Nem arra voltam kiíváncsi, hogy én milyen vagyok, én ismerem magamat, te nem ismersz engem. Gondolom a realitáson alapuló véleményalkotás nem az erősséged. Persze a felszínes emberek nem túl intelligensek. Köszönöm a hozzászólásaidat, látom tűzbe hozott a téma- mégis kérlek kímélj meg aza inadequat válaszaidtól!
Persze a felszínes emberek nem túl intelligensek.
Beleértve téged is, mivel pontosan a felszín alapján ítéled meg az exfeleséget. Azt, hogy "inadequat" pedig magyarul úgy írjuk, hogy inadekvát. Egyébként igen, nekem is volt egy párom és az exe minden volt, csak világszépe nem. Ráadásul egy hisztis nőszemély volt. De elfogadtam, hogy a páromat egykor megfogta benne valami, az előnytelen külseje és labilis viselkedése ellenére talált benne valami pluszt. Innentől pedig lezártnak tekintettem a kérdést és a közös jelenünkkel foglalkoztam. Tedd te is azt.
"Beleértve téged is, mivel pontosan a felszín alapján ítéled meg az exfeleséget."
Tehát kedves kérdező, ezt megválaszolták helyettem is :-P
Még annyit hozzá, hogy a bicska kinyílik a zsebemben az ilyen hozzáállástól. Nem mindegy neked? Elváltak, külön folytatják az életük. Te 3 év után ismerted meg az exet, közöd nem volt hozzá és gondolom nem is kellett, hogy legyen. Mi a jó francért foglalkoztat, hogy hogy néz ki??? Na ez a szegényes és visszataszító!
Egyébként volt! Amikor valamelyik kapcsolatom elkezdett érdeklődni a volt nejem felől, hogy hogy nézett ki, meg milyen volt, ott fejeztem be azt a kapcsolatot ... a fenti indok miatt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!