Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az rendben van, ha én 20 éves vagyok, a lány pedig 23? Van valakinek tapasztalata, hogy a későbbiekben adódnak-e ebből problémák?
Akkor van gond, ha két év múlva a lány bekattan és gyereket akar, te meg még bőven az iskolapadban ülsz. De ha szeretitek egymást, és mindent megbeszéltek, akkor az ég világon semmi gond nem lehet ebből.
24/N
Gyereket 25 évesen??? :D Kizárt. Itt pont arról panaszkodtak vmelyik héten, hogy még a 30 körüli nők se nagyon akarnak már elköteleződni.
De 30 körül jön a gyerek utáni vágy általában. És akkor sem feltétlenül jár együtt a házasság iránti vággyal.
Hát a nők nem egyformák. Nekem eddigi 4 barátnőmből 3 sose akart házasságot. Elköteleződni se nagyon akart, és gyereket talán kettő akart de azt is csak együtt élve/egyedül.
Egy viszont már 20 évesen férjhez akart menni (úgy értem, majd később tervezte) bár még most se ment férjhez.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nagyon szeretjük egymást, csak az az én problémám, hogy kissé gyermek vagyok még mellette. Ő már érett nő, én pedig egy éppen felnőtté váló fiú. Attól félek, a későbbiekben a gondolkodásbeli különbség konfliktusokat szülhet. A nők inkább érettebb, idősebb férfiakra vágynak, szinte nem hiszem el, hogy ilyen gyönyörű nő az enyém lehet.
3-4-es nek:
Magamból indultam ki, 20 évesen még én sem akartam se férjhez menni, se gyereket szülni, ma meg minden gondolatom ekörül forog. Kifejezetten vissza kell fognom magam, hogy a barátomat ne sokkoljam ezekkel a dolgokkal, mert még friss a kapcsolat. De én pont ezért nem választok korombeli srácot, mert ők még nagyon nem gondolnak családra, gyerekre. A párom 30, ő már azért kezd...
24/N
24/N
Én csak a saját ismerettségi körömről nyilatkozhatok. Ugyanazokról a tapasztalatokról tudok beszámolni, mint a másik válaszadó: 5 30-hoz közeli nőismerősömból kb. 3 nem akar elköteleződni, sőt, sokan a kifejezett eljegyzési szándékra mondanak nemet.
Kb 2 következetlen "házasságpárti".
Mármint a 24 éves nőnek szólt a válasz. :) Vannak még olyan lányok, mint te, bár szerintem átlagban egyre kevesebb.
A te korodban még máson jár az eszük (nem feltétlenül rossz értelemben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!