Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hinnétek neki? A barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hinnétek neki? A barátom aktívan flörtöl lányokkal társkeresőn körülbelül két hete. A facebookról is letiltotta, hogy láthassam az ismerőseit, ha esetleg valami csaj bejelölné a társkeresőről.

Figyelt kérdés
Nemrég vallotta be nekem, de állítólag csak ihletet merít a könyvéhez, amit nyáron tervez megírni. Mi a véleményetek? Akkor is gyanús, hogy komolyabban veszi, mint mondja, mivel hivatalos facebook adatait is megadja a kiszemelteknek. Egyébként is nehéz időszakon vagyunk túl két év járás után télen szakítottunk, mivel megcsalt. Megbocsátottam neki, lehet nem kellett volna...
2012. jún. 26. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hinnék neki.
2012. jún. 26. 16:09
 2/8 anonim válasza:
100%
nem egyértelműen nem. bár én fiu vok de a csajomnak se hinnék, ha már letilt, hogy ne lássam az ismerőseit ott már vmi titkolózni valo van! DE már ott, hogy letiltott:) szal esélytelen vmit tuti titkol én azt mondom neked.
2012. jún. 26. 16:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hinné a hóhér, pláne a múltban történtek után. Abból hogy már megcsalt nem sikerült neki ihletet merítenie? ennél szarabb dumát még életemben nem hallottam, pedig már leéltem néhány évet az életemből.:D AZONNAL tedd lapátra! Menthetetlen.
2012. jún. 26. 16:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen könyvet ír? Hogyan csald meg a barátnőted 1001 féleképpen?
2012. jún. 26. 16:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Nemrég vallotta be nekem, de állítólag csak ihletet merít a könyvéhez, amit nyáron tervez megírni"

LOL :DD

Ne haragudj, együttérzek meg minden, de ez a duma...! Hát a pasid nem semmi, az is biztos. És te mindezt elhiszed azután, hogy már legalább egyszer megcsalt.

Vagy fake, vagy nagyon-nagyon naiv vagy, ebben az esetben ébresztő, éppen hülyét csinálnak belőled.

2012. jún. 26. 16:18
 6/8 anonim ***** válasza:
nehéz lesz, tudom, de inkább dobd ki..... jobbat érdemelsz, hiszek benne, h vannak még pasik, akik nem jönnek ilyen olcsó szöveggel, és megbecsülnek majd :D
2012. jún. 26. 16:47
 7/8 Hazardteam ***** válasza:
Szerintem ez nem a "barátod" bocsi. Akinek ilyen barátja, barátai vannak, annak nincs szüksége ellenségekre.
2012. jún. 28. 08:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát... hallottam valahol, hogy egys nők hiszékenysége konvergál a végtelenhez. Bocsi, de alighanem te is ebbe a kategóriába tartozol...
2012. jún. 29. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!