Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen, hogy beleszeressek egyszer egy barna hajú barna szemű csajba?
Hiába van sok nagyon szép barna hajú barna barna szemű csaj, valahogy egyik sem tetszik úgy, hogy bele tudnék szeretni.
A világos haj világos szem kombináció jobban vonz, elképzelhetetlen, hogy egy sötétebb hajú, sötétebb szemű csajba beleszeressek egyszer?
voltam én már nagyon szerelmes, csak az pont szőke kék szemű volt.
Valahogy nagyon elképzelhetetlennek tartom, hogy beleszeressek egy ilyen csajba...
Hát én lány vagyok, és valamiért nekem csak a félhosszú, hosszú hajú pasik jönnek be, és csak ilyen barátom volt.
Ne érezd magad ezért rosszul, a párkapcsolatoknál igen is fontos, hogy szexuálisan is vonzó legyen számodra az a személy, akivel együtt vagy. Legalábbis én így gondolom.
van hajfesték és paróka .a meg persze kontaklencse ;)
de egyébként lehetséges. meg részben a külsőbe is beleszeretünk de inkább abba hogy különleges belül. a kedvességébe..szval nem csak a külsőtől függ pláne nem a haj és szem színtől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!