Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félnem kéne hogy elhagy az ázsiai lányok miatt? (eredeti vörös hosszú hajam van, fehér bőr, nagyon barna szem, szeplős orr és viszonylag vékony vagyok, rendes méretekkel)
3 év járunk volt már mongolos kinézetű barátnője , de nem volt vele boldog.
Nekem nagyon rosszul esik hogy mikor ilyen nőket lát szinte utánuk fordul!
Szakítanom kéne e miatt?
Van okom a féltékenységre?
Szerintetek elhagyna egy olyanért?
(eredeti vörös hosszú hajam van , fehér bőr, nagyon barna szem, szeplős orr és viszonylag vékony vagyok, rendes méretekkel)
már ne haragudj, de a féltékenység sem lehet ok ilyen minősíthetetlen megjegyzésekre...
csak hogy ON is legyek. ha minden klappol a kapcsolatotokban akkor szerintem nincs mitől tartanod, már ha a barátod a gerincesebb fajtából való. persze biztosra nem lehet menni. szerintem beszéld meg vele a problémádat.
nem tudom h te miket mondanál ha mondjuk a barátnőd a négerekre gerjedne és nem is lepleznéd
lehet h mérgedben te is mondanál ilyeneket, sőt sztem mindenki más .
köszönöm utolsó válaszoló ....
ez nagyon egyszerű mindenki mond ilyet vagy csak gondolja főleg ha a párjáról van szó szóval nem kell szentet játszani mert senki sem az sztem péter te is mondtál már olyat amire azt lehet mondani hogy rasszista ( kisebbségiekkel kapcsolatban ) szóval ne szólalj meg én primitívezz le engem miközben lehet h te is az vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!