Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félnem kéne hogy elhagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sia kérdése:

Félnem kéne hogy elhagy az ázsiai lányok miatt? (eredeti vörös hosszú hajam van, fehér bőr, nagyon barna szem, szeplős orr és viszonylag vékony vagyok, rendes méretekkel)

Figyelt kérdés

3 év járunk volt már mongolos kinézetű barátnője , de nem volt vele boldog.

Nekem nagyon rosszul esik hogy mikor ilyen nőket lát szinte utánuk fordul!

Szakítanom kéne e miatt?

Van okom a féltékenységre?

Szerintetek elhagyna egy olyanért?

(eredeti vörös hosszú hajam van , fehér bőr, nagyon barna szem, szeplős orr és viszonylag vékony vagyok, rendes méretekkel)

2012. ápr. 23. 00:38
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Hozzám tartozik, de az olyan emberekkel, akiket csak az érdekel, hogy villogjanak velem, animét nézzek velük, eredeti japán kaják hozzak nekik nem tudok mit kezdeni.

Egyszer jártam egy sráccal, nyelvtanuláson, éjjeli animenézésen kívül nem tudtunk semmiről beszélgetni (főleg, hogy nem is nagyon szeretem az animéket).

Akikkel jártam, lehet, hogy emiatt is voltak velem, de nem ez volt a döntő, mint akiknek mindegy, hogy vietnami, koreai, kövér, sovány, hülye, okos, csak ázsiai legyen.

2012. ápr. 24. 15:22
 32/39 anonim ***** válasza:

Az ugyis lejön pikk-pakk hogy csak azért mert egy szimpla érdekesség vagy a szemében.

De ez még csak most van igy, később épp hogy hátrányod lesz ebböl bármennyire is tombol a globalizáció.

Nem csak neked hanem a partnerednek is és ha ennek ellenére téged választ és felvállal mindenhol akkor biztos lehetsz benne, hogy számodra értékes ember (legalábbis ebböl a szempontból).

Itt a felvállalós rész ami komoly fordulópont lesz, de persze ez nálad is épp igy igaz.

2012. ápr. 24. 15:34
 33/39 anonim ***** válasza:

Miért lesz belőle hátrányunk?

Álláskeresésnél nem tudom, hogy mennyit számíthat, ahol most dolgozom (és ahol majd később jó lenne) még talán jó is.

Párom pedig van, évek óta ismerem, nem is kell más és neki nem csak egy egzotikum vagyok.

2012. ápr. 24. 16:06
 34/39 anonim ***** válasza:

Úgy jött le mintha arról panaszkodnál, hogy találsz párt de csak olyanokat akik villognának azzal hogy különleges vagy.

De ha van stabil szerető párod mit érdekel ez téged?

Nem kell a világ össze férfiának tetszeni, elég csak annak a bizonyos egynek.

2012. ápr. 24. 16:15
 35/39 anonim ***** válasza:

Nekem ezzel már nincs problémám, de lehet mások is így állnak hozzá a témához és inkább riasztja őket, ha az első x randi csak abból áll, hogy "ázsiai dolgok, hú".

Mostanában már csak a nyomulókat kell leszerelni akiket nem érdekel, hogy van barátom, de gondolom ilyenek jönnek mindenkinek.

2012. ápr. 24. 22:22
 36/39 A kérdező kommentje:

sajnos nagyon sok olyan fiú ismerősöm van aki azért akar külföldi lánnyal járni h villogjon a haverjai elött.

a volt barátom azért járt velem mert vörös volt a hajam, amint ezt megtudtam nem tudtam már benne megbízni, meg is csalt 4x nagyobb nővel mint én és utána szakítás lett belőle .

míg egyedül álló voltam csak azért akartak velem lenni mert vörös a hajam ez igazából nagyon bosszantott engem , mert úgy vagyok vele, hogy valaki a személyiségem miatt van velem és nem a hajszínem miatt.

ezzel sajnos nem csak te vagy egyedül

2012. ápr. 24. 22:30
 37/39 A kérdező kommentje:

ahogy elterjedt h a párom kamionozik külföldön rögtön felkeresett a volt barátom h járjunk újra 3 év után, felkeresett a barátom haverja, hogy van e kedvem elmenni vele bulizni és ha úgy alakul h szex az sem baj , felkeresett a bnőm haverja h hallotta h a barátom kint van és h biztos hiányom van és h ő felajánlja szolgálatait.

Persze egyből elküldtem őket a fenébe!

2012. ápr. 24. 22:34
 38/39 anonim ***** válasza:

REd4me-nek igaza van.

En is ahogy lattam, 2 fele ember letezik. Az 1ik akinek azert kell egy azsiai v barki mas kinezetu, hogy felvagjon vele, hogy kulonlegesnek tunjon masok szemebe.

Ezek onnan kulonboztethetok meg, hogy BARKI jok nekik, a lenyeg csak, hogy azsiai, feher, voroshaju, latin stb legyen.

A masik fele emberrel az a kulonbseg, hogy nem csak az szamit, hogy milyen vki borszine, hajszine, kinezete, hanem a szemelyisege is fontos!

Tehat ezek az emberek NEM FOGNAK leallni, mindenkivel aki meg meg is felel kulsoleg az izlesuknek.

Nekem se akarki azsiai kellett, hanem olyan akivel egy hullamhosszon vagyok.

Amugy meg mindenkiben megvannak azok bizonyos kulso vonasok amire "gerjed", amit vonzonak talal egy masik emberben.

Ennyi erovel azt aki szoke not vesz el, mert neki azok jonnek be, is meg lehet vadolni, hogy biztos CSAK azert kellett neki.

A lenyeg; Eszrevenni ki miert is kell pontosan a masiknak. ^^

2012. ápr. 25. 02:41
 39/39 A kérdező kommentje:
sajnos nagyon sok ember nem így gondolkodik.
2012. ápr. 25. 23:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!