Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy? (Lent)

Figyelt kérdés
mindig mikor érdeklődik utánnam egy csaj és ha látom komolyan érdeklődik én hamar beadom a derekam neki..tehát pl mikor itthon vagyok én írok rá vagy ha élőben talizunk mindig futok utánna, talán mindig túl kedves vagyok nem tudom. Amióta szakítottam előző b.nömmel mindenáron akarok magam mellé valakit lehet ezért. Ha meg bunkózok vagy úgy csinálok mintha nem tetszene/érdekelne, félek akkor meg az a baj. I don't know..PLs segítsetek :) 19/F

2012. jún. 25. 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sose csinálj úgy,mintha nem érdekelne.Mindig mutasd ki az érzelmeidet. 30n
2012. jún. 25. 15:04
 2/3 anonim ***** válasza:

KÖZÉPÚT!!! A nők menekülnek a bunkók elől is. Mármint a normális nők. Nem bajlódnak, nem viseli el az önérzetük, hogy a srác "úgy" bánjon velük (hacsaknem imádja a csaj a kihívásokat, de ez esetben "bunkóból" kiscicává fog varázsolni a végén ;D).

És azt sem csípik, ha valaki kétségbeesetten kapaszkodik beléjük. Az is irritáló.

Jelzem: az érdeklődést szeretik, azt is, ha "megy" utánuk a fiú, de tedd lazán, legyen egészséges önérzeted, ne azt érezze a lány, hogy ő egy "mentőöv" neked. :)

2012. jún. 27. 08:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) sokat segítettek!
2012. jún. 27. 16:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!