Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen a cuki csaj?
Figyelt kérdés
Mármint ha cuki orrú,szép mosolyú,göndör hajú,kismellű,vékony,jóseggű (ezek visszajelzések,nem én költöttem) vagyok,akkor cukinak számítok?2012. jún. 25. 16:12
1/22 anonim válasza:
Küldj képet és eldöntjük és elmondjuk a véleményünket.
Így legalább nem futunk fölösleges köröket.
2/22 anonim válasza:
priviben jöhet kép
nekem arctól függ, hogy ki a cuki:)
3/22 A kérdező kommentje:
Nincskép . Képzeljetek el egy ilyen 17 éves lányt és kész .
2012. jún. 25. 16:16
4/22 anonim válasza:
18/f
Az hogy kismellü nagyseggű vagy épp fordítva, az inkább szexuális vonzódás kérdése, cukiságban nemigen számít.
Szerintem minden csajszi más miatt cuki, van aki azért mert karcsú és finom a bőre és aranyos (15-16éves kor kb.) de idősebbeknél inkább azért mert esetleg szépen csillog a szeme, de már volt olyan is, aki azért, mert ku*ajól elbeszélgettem vele.
6/22 A kérdező kommentje:
Figyu sajnálom,de nem tudok kinek s minek küldök képet,úgyhogy inkább nem ;) utolsó előtti,köszi a választ:)
2012. jún. 25. 16:20
7/22 A kérdező kommentje:
*nem tudom
2012. jún. 25. 16:21
8/22 anonim válasza:
1000%-osan, de lehet ronda a fejed attól még :D:D
9/22 A kérdező kommentje:
Hát a fejemet teljesen átlagosnak tartom. De megválaszoltad a kérdésemet szóval kösz :)
2012. jún. 25. 17:35
10/22 anonim válasza:
Ő például cuki(na nem a műsorvezető csajra gondolok, hanem a vendégére) http://www.youtube.com/watch?v=0gcCMPlvz74
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!